GC INITIAL SPECTRUM STAIN SPS 3g

13153
in stoc
10 zile
Puncte fidelizare: 6 puncte
199.22 RON
()
+
Adaugati la favorite
Transport GRATUIT
Metode de plata
  • Vezi toate variatiile

GC Initial Spectrum Stains sunt stain-uri si glazura universale pentru caracterizarea si individualizarea maselor ceramice.

Caracteristici:
- Un spectru larg de utilizare
- Stain-urile si glazura sunt concepute pentru colorare externa si glazurare a maselor ceramice si pentru individualizarea interna in cazul stratificarii cu ceramica.
- Compatibile cu o gama larga de CTE, GC Initial Spectrum Stains sunt perfect compatibile cu aproape toate tipurile de ceramica dentara. In particular, sunt adaptate conceptului estetic de culoare al portofoliului de ceramica GC Initial. Datorita gamei extinse de CTE, este necesar doar 1 set pentru TOATE sistemele GC Initial.
- GC Initial Spectrum Stains sunt stain-uri sub forma de pulbere disponibile intr-o varietate de 16 nuante ce imbunatatesc estetica restaurarilor dumneavoastra.
- Utilizand Glaze sau Glaze Paste Liquid, consistenta stain-urilor si a glazurii poate fi adaptata in functie de preferinta utilizatorului. Indiferent de metoda de aplicare, se va obtine un rezultat final foarte bun, mentinand textura suprafetei si asigurand un nivel optim de luciu.

Prezentare:
Flacon 3g, diferite nuante.

Gramaj:
3g
Producator:
GC
Variante:
SPS 14
Produse similare
Cele mai populare
Transport GRATUIT

pentru toate comenzile online

Service si garantie

pentru produse si echipamente

Returnare produse

posibilitatea de a returna cumparaturile