Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

GC INITIAL SPECTRUM STAIN SPS 3g

13147
205.19 RON (TVA Inclus)
10 zile
Puncte fidelizare: 5 puncte
+
Adaugati la favorite

GC Initial Spectrum Stains sunt stain-uri si glazura universale pentru caracterizarea si individualizarea maselor ceramice.

Caracteristici:
- Un spectru larg de utilizare
- Stain-urile si glazura sunt concepute pentru colorare externa si glazurare a maselor ceramice si pentru individualizarea interna in cazul stratificarii cu ceramica.
- Compatibile cu o gama larga de CTE, GC Initial Spectrum Stains sunt perfect compatibile cu aproape toate tipurile de ceramica dentara. In particular, sunt adaptate conceptului estetic de culoare al portofoliului de ceramica GC Initial. Datorita gamei extinse de CTE, este necesar doar 1 set pentru TOATE sistemele GC Initial.
- GC Initial Spectrum Stains sunt stain-uri sub forma de pulbere disponibile intr-o varietate de 16 nuante ce imbunatatesc estetica restaurarilor dumneavoastra.
- Utilizand Glaze sau Glaze Paste Liquid, consistenta stain-urilor si a glazurii poate fi adaptata in functie de preferinta utilizatorului. Indiferent de metoda de aplicare, se va obtine un rezultat final foarte bun, mentinand textura suprafetei si asigurand un nivel optim de luciu.

Prezentare:
Flacon 3g, diferite nuante.

Producator:
GC
Produse similare
Consultanti
Produse noi