Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

 Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

GC LAMPA D-LIGHT PRO KIT

11698
4,182.01 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 3515 puncte
Puncte fidelizare: 105 puncte
+
Adaugati la favorite

Lampa de fotopolimerizare LED de la GC cu lungime duala de unda si putere ridicata, ce ofera trei programe si un design ergonomic, usor si elegant. D-Light Pro nu doar polimerizeaza eficient, dar va si ajuta sa vizualizati activitatea bacteriana. Fiind autoclavabila, D-Light Pro va contribui de asemenea la protectia optima a pacientului.

Caracteristici:
- POLIMERIZARE - modul High Power cu cicluri de cate 20s la o intensitate de 1400mW/cm2 si lungime duala de unda (albastru & violet, gama 400-480nm)

- PROTECTIE - modul Low Power cu cicluri de cate 20s la o intensitate redusa de 700mW/cm2 (de asemenea cu lungime duala de unda)

- DETECTARE - modul Detectare cu iradiere continua timp de 60s si doar cu lumina UV (violet), se vizualizeza activitatea bacteriana si materialele dentare fluorescente.

Avantaje:
- Greutate de 90g si o piesa manuala foarte subtire, D-Light Pro poate fi manevrata la fel ca un instrument si ofera acces intraoral excelent si confort atat pacientului, cat si medicului stomatolog.
- D-Light Pro include prima piesa de mana autoclavabila de pe piata. Se indeparteaza modul electronic si bateria si se autoclaveaza piesa de mana.

Prezentare:
GC D-Light Pro Kit Include: piesa de mana (manson & modul electronic), ghid luminos 8mm, pachet de baterii x2, statie de incarcare, incarcator, adaptor EU/UK, ecran dur de protectie oculara, ecrane flexibile de protectie oculara (x3).

CADOU: 3 x G-Premio Bond 5 ml, G-aenial Universal Injectable seringa A2 si A3, accesorii.
Producator:
GC
Produse similare
Consultanti
Produse noi