Transport GRATUIT pentru toate comenzile

GC LAMPA D-LIGHT PRO KIT

Scrie o recenzie
ART0004368
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 4239 punct
Puncte fidelizare: 127 punct
4,238.46 RON
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Lampa de fotopolimerizare LED de la GC cu lungime duala de unda si putere ridicata, ce ofera trei programe si un design ergonomic, usor si elegant. D-Light Pro nu doar polimerizeaza eficient, dar va si ajuta sa vizualizati activitatea bacteriana. Fiind autoclavabila, D-Light Pro va contribui de asemenea la protectia optima a pacientului.

Caracteristici:
- POLIMERIZARE - modul High Power cu cicluri de cate 20s la o intensitate de 1400mW/cm2 si lungime duala de unda (albastru & violet, gama 400-480nm)

- PROTECTIE - modul Low Power cu cicluri de cate 20s la o intensitate redusa de 700mW/cm2 (de asemenea cu lungime duala de unda)

- DETECTARE - modul Detectare cu iradiere continua timp de 60s si doar cu lumina UV (violet), se vizualizeza activitatea bacteriana si materialele dentare fluorescente.

Avantaje:
- Greutate de 90g si o piesa manuala foarte subtire, D-Light Pro poate fi manevrata la fel ca un instrument si ofera acces intraoral excelent si confort atat pacientului, cat si medicului stomatolog.
- D-Light Pro include prima piesa de mana autoclavabila de pe piata. Se indeparteaza modul electronic si bateria si se autoclaveaza piesa de mana.

Prezentare:
GC D-Light Pro Kit Include: piesa de mana (manson & modul electronic), ghid luminos 8mm, pachet de baterii x2, statie de incarcare, incarcator, adaptor EU/UK, ecran dur de protectie oculara, ecrane flexibile de protectie oculara (x3).

CADOU: 3 x G-Premio Bond 5 ml, G-aenial Universal Injectable seringa A2 si A3, accesorii.
Producator:
GC
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Alti vizitatori au fost interesati si de:
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata