GC TEMP PRINT 500g MEDIUM

10 zile
Puncte fidelizare: 26 punct
Momentan Indisponibil
14565
GC TEMP PRINT 500g MEDIUM
1,050.00 RON
(882.35 RON fara TVA)
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
26 punct
Lichid fotopolimerizabil indicat pentru imprimante 3D, ideal pentru restaurarile provizorii de lunga durata, cu rezistenta la abraziune si tehnologie Dynamic Controlled Rheology (Reologie controlata dinamic). indicatii: - Restaurari provizorii de lunga durata realizate cu ajutorul sistmelor...

Informatii Utile

Lichid fotopolimerizabil indicat pentru imprimante 3D, ideal pentru restaurarile provizorii de lunga durata, cu rezistenta la abraziune si tehnologie Dynamic Controlled Rheology (Reologie controlata dinamic).

indicatii:

- Restaurari provizorii de lunga durata realizate cu ajutorul sistmelor de productie cu tehnica aditiva.

Avantaje:

- Rezistenta ridicata la abraziune.

- Contine particule de sticla dispersate omogen.

- Particulele de sticla sunt captusite cu silica si contribuie la cresterea rezistentei la abaraziune, asigurand durabilitatea restaurarii in mediul oral.

- Tehnologia unica Dynamic Controlled Rheology (Reologie controlata dinamic) - aditivi anti-sedimentare optimizati care asigura stabilitatea materialului in orice moment, oferind o calitate superioara.

- Ideal in combinatie cu Optiglaze Color - caracteristici estetice excelente si suprafata protejata a restaurarii, cu o stralucire sporita datorata Optiglaze Color.

Prezentare:

Flacon 500g GC Temp PRINT nuanta Medium.

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat