GC TEMP PRINT 500g MEDIUM

10 zile
Puncte fidelizare: 26 punct
in stoc
14565
GC TEMP PRINT 500g MEDIUM
1,050.00 RON
(882.35 RON fara TVA)
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
26 punct
Lichid fotopolimerizabil indicat pentru imprimante 3D, ideal pentru restaurarile provizorii de lunga durata, cu rezistenta la abraziune si tehnologie Dynamic Controlled Rheology (Reologie controlata dinamic). indicatii: - Restaurari provizorii de lunga durata realizate cu ajutorul sistemelor...
+

Informatii Utile

Lichid fotopolimerizabil indicat pentru imprimante 3D, ideal pentru restaurarile provizorii de lunga durata, cu rezistenta la abraziune si tehnologie Dynamic Controlled Rheology (Reologie controlata dinamic).

indicatii:

- Restaurari provizorii de lunga durata realizate cu ajutorul sistemelor de productie cu tehnica aditiva.

Avantaje:

- Rezistenta ridicata la abraziune.

- Contine particule de sticla dispersate omogen.

- Particulele de sticla sunt captusite cu silica si contribuie la cresterea rezistentei la abaraziune, asigurand durabilitatea restaurarii in mediul oral.

- Tehnologia unica Dynamic Controlled Rheology (Reologie controlata dinamic) - aditivi anti-sedimentare optimizati care asigura stabilitatea materialului in orice moment, oferind o calitate superioara.

- Ideal in combinatie cu Optiglaze Color - caracteristici estetice excelente si suprafata protejata a restaurarii, cu o stralucire sporita datorata Optiglaze Color.

Prezentare:

Flacon 500g GC Temp PRINT nuanta Medium.

Nota:
Va rugam consultati atasamentele pentru recomandari pentru utilizarea Temp Print.

Instructiuni de utilizare (GC_Temp_PRINT.pdf, 213 Kb) [Descarcare]

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat