HARMONIZE ADVANCE KIT

10 zile
Puncte fidelizare: 26 punct
in stoc
15873
-12%
HARMONIZE ADVANCE KIT
1,012.00 RON
Pret vechi: 1,150.00 RON (850.42 RON fara TVA)
Producator: Kerr
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
26 punct
Compozit nanohibrid universal, fotopolimerizabil, dezvoltat cu tehnologia inovatoare Adaptive Response Technology indicat pentru restaurari estetice. Caracteristici: - Sistem de nanoparticule de umplutura ce faciliteaza realizarea restaurarilor estetice si utilizeaza tehnologia Adaptive...
+

Informatii Utile

Compozit nanohibrid universal, fotopolimerizabil, dezvoltat cu tehnologia inovatoare Adaptive Response Technology indicat pentru restaurari estetice.

Caracteristici:

- Sistem de nanoparticule de umplutura ce faciliteaza realizarea restaurarilor estetice si utilizeaza tehnologia Adaptive Response Tehnology (Tehnologia cu raspuns adaptabil).

- Manipulare usoara - vascozitate adaptabila in timpul aplicarii, in functie de presiunea aplicata cu instrumentul si aderenta minimizata, fara curgere. Nu sunt necesare lucrari de refacere.

- Vascozitate dinamica - modificatorul reologic unic imbunatateste fluiditatea in timpul sculptarii, iar materialul compozit este astfel mai usor de modelat. Dupa finalizarea sculptarii, vascozitatea creste, prevenind curgerea materialului.

- Forma sferica a nanoparticulellor de umplutura este controlata cu atentie pentru a maximiza incarcarea, a diminua lipirea si a simplifica modelarea. Astfel, se reduce efectul de pullback si riscul aparitiei golurilor din obturatie.

- Rezistenta excelenta - datorita sistemului de umplere ranforsat, creat de interactiunea dintre nanoparticulele Adaptive Response Tehnology ofera compozitului rezistenta sporita, datorata incarcarii superioare a materialului de umplere (81% incarcare).

- Adeziune mai buna intre rasina si materialul de umplere, asigurand o performanta durabila

- Estetica fara egal, datorita dimensiunii, formei speciale controlate si a configuratiei nanoparticulelor Adaptive Response Technology:

- Marimea si structura particulelor permit o lustruire rapida si un luciu superior.

Nuante disponibile:

Dentina: A1, A2, A3, A3.5, A4, B3, C4, XL2

Smalt: A1, A2, A3, A3.5, A4, B1, B2, B3, B4, C1, C2, C3, C4, D2, D3, D4, XL

Culori speciale: Portocaliu transparent incizal, Albastru transparent incizal, Clear transparent incizal, Gri transparent incizal

Prezentare:

Advanced Kit: 8 x 4g seringi (Dentina A3, A3.5, A4, Smalt A2, A3, Incisal Clear si Gri Incisal).


Producator:
KERR

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat