HARMONIZE ADVANCE KIT

10 zile
Puncte fidelizare: 29 punct
Momentan Indisponibil
15873
HARMONIZE ADVANCE KIT
1,150.00 RON
(966.39 RON fara TVA)
Producator: Kerr
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
29 punct
Compozit nanohibrid universal, fotopolimerizabil, dezvoltat cu tehnologia inovatoare Adaptive Response Technology indicat pentru restaurari estetice. Caracteristici: - Sistem de nanoparticule de umplutura ce faciliteaza realizarea restaurarilor estetice si utilizeaza tehnologia Adaptive...

Informatii Utile

Compozit nanohibrid universal, fotopolimerizabil, dezvoltat cu tehnologia inovatoare Adaptive Response Technology indicat pentru restaurari estetice.

Caracteristici:

- Sistem de nanoparticule de umplutura ce faciliteaza realizarea restaurarilor estetice si utilizeaza tehnologia Adaptive Response Tehnology (Tehnologia cu raspuns adaptabil).

- Manipulare usoara - vascozitate adaptabila in timpul aplicarii, in functie de presiunea aplicata cu instrumentul si aderenta minimizata, fara curgere. Nu sunt necesare lucrari de refacere.

- Vascozitate dinamica - modificatorul reologic unic imbunatateste fluiditatea in timpul sculptarii, iar materialul compozit este astfel mai usor de modelat. Dupa finalizarea sculptarii, vascozitatea creste, prevenind curgerea materialului.

- Forma sferica a nanoparticulellor de umplutura este controlata cu atentie pentru a maximiza incarcarea, a diminua lipirea si a simplifica modelarea. Astfel, se reduce efectul de pullback si riscul aparitiei golurilor din obturatie.

- Rezistenta excelenta - datorita sistemului de umplere ranforsat, creat de interactiunea dintre nanoparticulele Adaptive Response Tehnology ofera compozitului rezistenta sporita, datorata incarcarii superioare a materialului de umplere (81% incarcare).

- Adeziune mai buna intre rasina si materialul de umplere, asigurand o performanta durabila

- Estetica fara egal, datorita dimensiunii, formei speciale controlate si a configuratiei nanoparticulelor Adaptive Response Technology:

- Marimea si structura particulelor permit o lustruire rapida si un luciu superior.

Nuante disponibile:

Dentina: A1, A2, A3, A3.5, A4, B3, C4, XL2

Smalt: A1, A2, A3, A3.5, A4, B1, B2, B3, B4, C1, C2, C3, C4, D2, D3, D4, XL

Culori speciale: Portocaliu transparent incizal, Albastru transparent incizal, Clear transparent incizal, Gri transparent incizal

Prezentare:

Advanced Kit: 8 x 4g seringi (Dentina A3, A3.5, A4, Smalt A2, A3, Incisal Clear si Gri Incisal).


Producator:
KERR

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat