Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

 Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

HARMONIZE DENTINA SERINGA 4g

Reducere 7%
11998
173.35 RON
161.21 RON (TVA Inclus)
Reducere: 12.14 RON
10 zile
Pretul in puncte: 136 punct
Puncte fidelizare: 4 puncte
+
Adaugati la favorite

Compozit nanohibrid universal, fotopolimerizabil, dezvoltat cu tehnologia inovatoare Adaptive Response Technology, indicat pentru restaurari estetice.

Caracteristici:
- Sistem de nanoparticule de umplutura ce faciliteaza realizarea restaurarilor estetice si utilizeaza tehnologia Adaptive Response Tehnology (Tehnologia cu raspuns adaptabil).
- Manipulare usoara - vascozitate adaptabila in timpul aplicarii, in functie de presiunea aplicata cu instrumentul si aderenta minimizata, fara curgere. Nu sunt necesare lucrari de refacere.
- Vascozitate dinamica - modificatorul reologic unic imbunatateste fluiditatea in timpul sculptarii, iar materialul compozit este astfel mai usor de modelat. Dupa finalizarea sculptarii, vascozitatea creste, prevenind curgerea materialului.
- Forma sferica a nanoparticulellor de umplutura este controlata cu atentie pentru a maximiza incarcarea, a diminua lipirea si a simplifica modelarea. Astfel, se reduce efectul de pullback si riscul aparitiei golurilor din obturatie.
- Rezistenta excelenta - datorita sistemului de umplere ranforsat, creat de interactiunea dintre nanoparticulele Adaptive Response Tehnology ofera compozitului rezistenta sporita, datorata incarcarii superioare a materialului de umplere (81% incarcare).
- Adeziune mai buna intre rasina si materialul de umplere, asigurand o performanta durabila
- Estetica fara egal, datorita dimensiunii, formei speciale controlate si a configuratiei nanoparticulelor Adaptive Response Technology:
- Marimea si structura particulelor permit o lustruire rapida si un luciu superior.
- Nuante disponibile:
Dentina: A1, A2, A3, A3.5, A4, B3, C4, XL2
Smalt: A1, A2, A3, A3.5, A4, B1, B2, B3, B4, C1, C2, C3, C4, D2, D3, D4, XL
Nuante speciale: Portocaliu transparent incizal, albastru transparent incizal, clear transparent incizal, gri transparent incizal

Prezentare:
Seringa 4 g, diferite nuante.

Producator:
KERR
Produse similare
Consultanti
Produse noi