HARMONIZE SERINGA INCIZAL 4g

10 zile
Puncte fidelizare: 6 puncte
12004
HARMONIZE SERINGA INCIZAL 4g
231.68 RON 194.69 RON (Pret fara TVA)
Producator: Kerr
Compozit nanohibrid universal, fotopolimerizabil, dezvoltat cu tehnologia inovatoare Adaptive Response Technology, indicat pentru restaurari estetice. Caracteristici: - Sistem de nanoparticule de umplutura ce faciliteaza realizarea restaurarilor estetice si utilizeaza tehnologia...

Compozit nanohibrid universal, fotopolimerizabil, dezvoltat cu tehnologia inovatoare Adaptive Response Technology, indicat pentru restaurari estetice.

Caracteristici:

- Sistem de nanoparticule de umplutura ce faciliteaza realizarea restaurarilor estetice si utilizeaza tehnologia Adaptive Response Tehnology (Tehnologia cu raspuns adaptabil).

- Manipulare usoara - vascozitate adaptabila in timpul aplicarii, in functie de presiunea aplicata cu instrumentul si aderenta minimizata, fara curgere. Nu sunt necesare lucrari de refacere.

- Vascozitate dinamica - modificatorul reologic unic imbunatateste fluiditatea in timpul sculptarii, iar materialul compozit este astfel mai usor de modelat. Dupa finalizarea sculptarii, vascozitatea creste, prevenind curgerea materialului.

- Forma sferica a nanoparticulellor de umplutura este controlata cu atentie pentru a maximiza incarcarea, a diminua lipirea si a simplifica modelarea. Astfel, se reduce efectul de pullback si riscul aparitiei golurilor din obturatie.

- Rezistenta excelenta - datorita sistemului de umplere ranforsat, creat de interactiunea dintre nanoparticulele Adaptive Response Tehnology ofera compozitului rezistenta sporita, datorata incarcarii superioare a materialului de umplere (81% incarcare).

- Adeziune mai buna intre rasina si materialul de umplere, asigurand o performanta durabila

- Estetica fara egal, datorita dimensiunii, formei speciale controlate si a configuratiei nanoparticulelor Adaptive Response Technology:

- Marimea si structura particulelor permit o lustruire rapida si un luciu superior.

Nuante disponibile:

- Portocaliu transparent incizal

- Albastru transparent incizal

- Clear transparent incizal

- Gri transparent incizal

Prezentare:

Seringa 4 g, nuante incizal.

Producator:
KERR

Informatii Utile

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat