Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Kerr Endodontics

Kerr Endodontics

Kerr Endodontics – gama pentru profesionisti

Indiferent ca esti dentist sau medic cu practica limitata la endodontie iti doresti sa realizezi tratamente de canal precise si eficiente. Pentru a fi sigur ca dispui de consumabile si echipamente medicale de cea mai buna calitate, alege produsele Kerr Endodontics. Produsele de la Kerr, un furnizor ce se afla pe piata inca din 1893, iti vor garanta succesul deoarece acestea te ajuta sa vindeci afectiunile dentare minimizand la maximum durerea resimtita de pacient.

De ce sa alegi aparatura produsa de Kerr Endodontics?

Compania Kerr a devenit un etalon in materie de produse medicale utilizate in stomatologie, asa ca subdiviziunea Kerr Endodontics este una foarte complexa, dar mai ales potrivita provocarilor endodontice. Categoriile de echipamente pentru cabinetul dentar disponibila in magazinul online Dentotal cuprind: micromotor endodontic (KaVo Kerr E-motion), apex locator, sistem de obturare (Kerr Elements IC) s.a. Inca de la prima utilizare vei observa o imbunatatire a tehnicii de lucru indiferent de complexitatea terapiei endodontice.

Consumabile pentru clinica stomatologica de la Kerr Endodontics

Cu siguranta orice pacient isi aspira la dinti albi, insa mai importanta este sanatatea orala, asa ca este necesar sa ii informezi cu privire la pasii unei igiene complete care sa preintampine tratamentele de canal. Totusi, in cazul in care demineralizarea dintilor a evoluat, iar durerea de masea cariata a fost ignorata, un tratament de canal cu produse Kerr Endodontics devine indispensabil. Asigura-te ca ai in cabinetul stomatologic freze extradure, solutii de irigare canal radicular, dar mai ales ace endodontice. Instrumentarul manual pentru o obturatie de canal trebuie sa cuprinda: ace Kerr, Hedstrom, Pathfinder. Nu uita ca pe Dentotal.ro gasesti inclusiv instrumentar rotativ precum ace TF sau ace Traverse in mai multe variante, potrivite oricarui tratament de canal.

Ace ZenFlex .06 25mm Kerr

217.87 Lei 145.97 Lei
()
BrandKerr Endodontics Variante025 (rosu)

Ace ZenFlex .04 21mm Kerr

217.87 Lei 145.97 Lei
()
BrandKerr Endodontics Variante020-045 (asortate)

Ace ZenFlex .04 25mm Kerr

217.87 Lei 145.97 Lei
()
BrandKerr Endodontics Variante040 (negru)
BrandKerr Endodontics VarianteLight

ACE K-FILES 21mm KERR

38.89 Lei 32.08 Lei
()
BrandKerr Endodontics Variante025 (rosu)

ACE K-FILES 30mm KERR

43.33 Lei 35.75 Lei
()
BrandKerr Endodontics VarianteAsortate (15-40)
Afisaza urmatoarele 19 produse
Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 32Lei
  • 9777Lei
Stoc
Culoare
Lungime
Conicitate
Dimensiune