Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Ecran protectie lampa fotopolimerizare Elipar Freelight 3M

Scrie o recenzie
ART0004551
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 77 punct
Puncte fidelizare: 2 puncte
76.80 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Protectie lampa foto Elipar Freelight 3M

Foloseste noul ecran de protectie pentru lampa de fotopolimerizare Elipar Freelight de la 3M! Acesta are o dimensiune generoasa, astfel incat sa asigure o protectie optima a medicului stomatolog, cat si a pacientului impotriva razelor ultraviolete. Ecranul de protectie este un produs stomatologic original 3M, astfel ca este realizat dintr-un plastic de culoare oranj de calitate, garantand compatibilitatea cu lampa foto Elipar Freelight.

Avantaje:

  • Compatibilitate cu lampa foto 3M Elipar FreeLight 8mm
  • Materiale de calitate superioara
  • Protectie optima impotriva razelor UV


Prezentare:
Bucata.

Brand
3M
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata