Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

WAVEONE FILE REFILL 25mm

10807
235.49 RON (TVA Inclus)
10 zile
Pretul in puncte: 198 punct
Puncte fidelizare: 6 puncte

WaveOne™ reprezinta un sistem endodontic patentat de DENTSPLY Maillefer, conceput pentru a oferi simplitate si eficiena in tratamentul canalului radicular.

Caracteristici:

- Spre deosebire de sistemele ProTaper (Universal si Next), acest sistem pregateste canalul radicular folosind o miscare alternativa cunoscuta sub numele de reciprocitate.

- Aceasta miscare alternativa de reciprocitate inseamna ca acul isi modifica continuu directia de rotatie in timpul procedurii de preparare a canalului cu un unghi mare de rotatie in directia de taiere (de inalta eficienta) si un unghi mai mic in sens invers (pentru a progresa in interiorul canalului radicular, cu respectarea anatomieia cestuia).

- Unghiurile optimizate ajuta, de asemenea, pentru a reduce riscul efectului de „surub” si ruperea acului.

- Partea taietoare a acestor instrumente este realizata dintr-un aliaj de nichel-titan numit M-Wire, un aliaj Ni-Ti cu memorie, patentat Dentsply printr-un tratament termic, care prin calitatile sale imbunatateste flexibilitatea acelor fara a afecta eficienta procesului de taiere.

- Acest aliaj ii asigura, de asemenea, rezistenta crescuta la oboseala ciclica.

- Necesitand doar un singur ac WaveOne pentru a prepara un canal, in cele mai multe din cazurile clinice, inseamna ca nu se pierde timp cu schimbarea instrumentarului NiTi in canalul radicular si, ca urmare, procedura de tratament si pregatire a canalului radicular este, de asemenea, redusa.

- WaveOne sunt ambalate in blistere pre-sterilizate si sunt concepute pentru a fi de unica folosinta (pentru un singur pacient), astfel eliminandu-se necesitatea dezinfectarii, curatarii, sterilizarii si organizarii.


Prezentare:

Ace rotative NiTi M-Wire, tehnica de reciprocitate, indicate pentru tratamentul canalelor inguste, normale sau largi.

Blister pre-sterilizat cu 3 ace Primary/Large Reciprocating, lungime 25mm.

Producator:
DENTSPLY SIRONA

fără recenzii

Lasa o recenzie
Produse similare
Consultanti
Produse noi