MASCA STOMATOLOGICA DREAPTA PRO4 ALBASTRA 50 BUC

10 zile
Puncte fidelizare: 1 punct
in stoc
11686
MASCA STOMATOLOGICA DREAPTA PRO4 ALBASTRA 50 BUC
52.04 RON
(43.73 RON fara TVA)
Producator: EURONDA
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
1 punct
Noile masti stomatologicepentru protectie PRO4 asigura o protectie operationala completa si ofera siguranta materialelor hipoalergice. - Fabricate din celuloza hipoalergenica, lipsite de latex, fibre de sticla si substante chimice, protejeaza pielea sensibila si evita riscul de iritatii,...
+

Informatii Utile

Noile masti stomatologicepentru protectie PRO4 asigura o protectie operationala completa si ofera siguranta materialelor hipoalergice.- Fabricate din celuloza hipoalergenica, lipsite de latex, fibre de sticla si substante chimice, protejeaza pielea sensibila si evita riscul de iritatii, dermatite sau alergii.


- Garanteaza o protectie optima impotriva prafului, bacteriilor, spray-urilor si a fluidelor.


- Prevazute cu un strat hidrofil care absoarbe transpiratia si umiditatea, oferind un nivel de confort imbunatatit si o potrivire perfecta.- Culoare: albastru deschis.


- Pachet nou cu sistem „deschis / inchis”.


- Strat exterior din tesatura netesuta impermeabila impotriva prafului si a umiditatii. Filtru de particule si bacterii.


- Hipoalergenice.


- Legaturi elastice sudate extern, astfel incat sa fie mai plat pe obraji.


- Filtru polimeric rezistent la fluide cu presiune lichida de 120 mmHg.


- Filtre de particule si bacteriene PFE si BFE> 99%.


- Strat de celuloza absorbant confortabil hipoalergenic in contact cu pielea, pentru absorbtia eficienta a transpiratiei si umiditatii.


Prezentare:

Cutie 50 bucati, culoare albastra..

Producator:
EURONDA

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat