Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

 Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

MICROSCOP PRIMA DNT - dublu beam splitter inclinat

8575
9,707.00 RON (TVA Inclus)
Momentan Indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 8158 punct
Puncte fidelizare: 245 punct

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adaugati la favorite

Dublu beam splitter inclinat pentru microsop Prima DNT - Labomed.
Caracteristici:
Inclintia de 30° ofera o distanta mai mare de lucru si un spatiu convenabil pentru montarea aparatelor foto digitale. Versiune cu transmisie inalta.

Dubla iesire (cu 50:50 per iesire).

Este practic un dublu beam spliter cu extender incorporat.
Prezentare:
Bucata.

Producator:
LABOMED

fără recenzii

Lasa o recenzie
Produse similare
Consultanti
Produse noi