Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

MICROSCOP ENDODONTIC PRIMA DNT (5 trepte de marire)

8534
Momentan Indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 46606 puncte
Puncte fidelizare: 1398 punct
55,460.00 RON

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adaugati la favorite
Program de FINANTARE

Produs disponibil in RATE lunare.

Afla detalii de la Sorina Petrescu:

Transport GRATUIT
Metode de plata

MICROSCOP PRIMA DNT – varianta de baza – cu focus fin manual

Microscopul PRIMA DNT ofera o noua dimensiune a performantei, flexibilitatii si ergonomiei in practica de zi cu zi a medicului stomatolog sau medicului chirurg oral sau maxilo-facial. Designul compact este optimizat pentru a ocupa cat mai putin spatiu in sala de tratament. De la tratamentul stomatologic la cel chirurgical, microscopul PRIMA DNT ofera flexibilitatea si performanta realizarii unui tratament mai bun, mai rapid si mai predictibil.

Microscoapele Labomed PRIMA sunt printre primele microscoape dentare care au implementat noi tehnologii intr-un microscop dentar – unul dintre cele mai importante aspecte fiind introducerea luminii cu sursa LED , capabila de a produce o lumina intensa, alba, rece, superioara iluminarii clasice cu halogen, si a eliminat nevoia de a se cumpara periodic consumabile (becuri halogen), ducand spre zero costurile folosirii si intretinerii unui microscop PRIMA .

Dioda LED ce echipeaza microscopul PRIMA DNT are o putere de 50 W, echivalenta ca putere cu cea emisa de un bec halogen de 150 W, in schimb culoarea luminii este una alba, placuta, asemanatoare luminii naturale. Lumina se inchide automat in momentul in care microscopul este pus in pozitia de repaus (cu bratul in sus), si de asemenea este prevazut si un potentiometru ce regleaza intensitatea luminii in functie de necesitatile medicului practician.

Specificatiile microscopului dentar PRIMA DNT:

- Sistem inteligent de iluminare LED 50W, intensitatea LED 120.000 lux, durata de viata – pana la 60.000 ore de functionare;

- Stand: stand mobil cu baza in H, cu roti cu sistem blocabil;

- Brat mobil articulat, posibilitate de miscare pe verticala – 600 mm.

- Manere ergonomice ajustabile ce faciliteaza manipularea microscopului.

- Vopsea antibacteriana.

- Fara emisie de raze UV si fara incalzire.

Magnificatie:

- In 5 trepte, cu magnificatia 0.4x, 0.6x, 1.0x, 1.6x, 2.5x.

- Lentilele beneficiaza de tratamentul MAXLite coating.

- Nivelul sonor a scăzut la 52 dB.

Oculare:

- Binoculare inclinabile 0° - 210°, distanta interpupilara modificabila, 55-75mm, F=170mmm, cu oculare 10x, camp vizual largit, diametrul lentilelor 16mm cu protectii de cauciuc.

Obiectiv: Obiectiv cu distanta focala F=250mm cu focus manual si cu protectii autoclavabile.

Filtre : Portocaliu /Verde

Tensiune de alimentare: 110-220v/ 50-60Hz, sigurante interschimbabile 1A.

Accesorii standard: Husa protectie praf.


Producator:
LABOMED

fără recenzii

Ai folosit acest produs?

Spune-ne ceva despre asta si ajuta-i pe ceilalti sa ia decizia corecta

Lasa o recenzie
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare
Transport GRATUIT

pentru toate comenzile online

Service si garantie

pentru produse si echipamente

Returnare produse

posibilitatea de a returna cumparaturile