MICROSCOP ENDODONTIC PRIMA DNT (5 trepte de marire)

10 zile
Pretul in puncte: 41956 punct
Puncte fidelizare: 1259 punct
Momentan Indisponibil
8534
49,928.18 RON
(41,956.45 RON fara TVA)
Producator: LABOMED
Pretul in puncte: 41956 punct
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
1259 punct
MICROSCOP PRIMA DNT – varianta de baza – cu focus fin manual Microscopul PRIMA DNT ofera o noua dimensiune a performantei, flexibilitatii si ergonomiei in practica de zi cu zi a medicului stomatolog sau medicului chirurg oral sau maxilo-facial. Designul compact este optimizat pentru a ocupa...

Informatii Utile

MICROSCOP PRIMA DNT – varianta de baza – cu focus fin manual

Microscopul PRIMA DNT ofera o noua dimensiune a performantei, flexibilitatii si ergonomiei in practica de zi cu zi a medicului stomatolog sau medicului chirurg oral sau maxilo-facial. Designul compact este optimizat pentru a ocupa cat mai putin spatiu in sala de tratament. De la tratamentul stomatologic la cel chirurgical, microscopul PRIMA DNT ofera flexibilitatea si performanta realizarii unui tratament mai bun, mai rapid si mai predictibil.

Microscoapele Labomed PRIMA sunt printre primele microscoape dentare care au implementat noi tehnologii intr-un microscop dentar – unul dintre cele mai importante aspecte fiind introducerea luminii cu sursa LED , capabila de a produce o lumina intensa, alba, rece, superioara iluminarii clasice cu halogen, si a eliminat nevoia de a se cumpara periodic consumabile (becuri halogen), ducand spre zero costurile folosirii si intretinerii unui microscop PRIMA .

Dioda LED ce echipeaza microscopul PRIMA DNT are o putere de 50 W, echivalenta ca putere cu cea emisa de un bec halogen de 150 W, in schimb culoarea luminii este una alba, placuta, asemanatoare luminii naturale. Lumina se inchide automat in momentul in care microscopul este pus in pozitia de repaus (cu bratul in sus), si de asemenea este prevazut si un potentiometru ce regleaza intensitatea luminii in functie de necesitatile medicului practician.

Specificatiile microscopului dentar PRIMA DNT:

- Sistem inteligent de iluminare LED 50W, intensitatea LED 120.000 lux, durata de viata – pana la 60.000 ore de functionare;

- Stand: stand mobil cu baza in H, cu roti cu sistem blocabil;

- Brat mobil articulat, posibilitate de miscare pe verticala – 600 mm.

- Manere ergonomice ajustabile ce faciliteaza manipularea microscopului.

- Vopsea antibacteriana.

- Fara emisie de raze UV si fara incalzire.

Magnificatie:

- In 5 trepte, cu magnificatia 0.4x, 0.6x, 1.0x, 1.6x, 2.5x.

- Lentilele beneficiaza de tratamentul MAXLite coating.

- Nivelul sonor a scăzut la 52 dB.

Oculare:

- Binoculare inclinabile 0° - 210°, distanta interpupilara modificabila, 55-75mm, F=170mmm, cu oculare 10x, camp vizual largit, diametrul lentilelor 16mm cu protectii de cauciuc.

Obiectiv: Obiectiv cu distanta focala F=250mm cu focus manual si cu protectii autoclavabile.

Filtre : Portocaliu /Verde

Tensiune de alimentare: 110-220v/ 50-60Hz, sigurante interschimbabile 1A.

Accesorii standard: Husa protectie praf.


Producator:
LABOMED

fără recenzii

Lasa o recenzie

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat