Lista de produse dupa marca LABOMED

Sunt 22 produse.

Se afiseaza 1-22 din 22 produs(e)

Lista de produse dupa marca LABOMED

Daca esti in cautarea unor solutii de optimizare a tratamentului stomatologic si chirurgical, inseamna ca ai nevoie de un microscop dentar LABOMED. Un astfel de echipament medical este util intr-un cabinet stomatologic, intrucat eficientizeaza performanta pentru un tratament endodontic sau chirurgical. Alege de pe Dentotal un microscop profesional sau accesorii utile precum o protectie pentru lentile, adaptor camera DSLR, dublu beam splitter, roto plate.

Afla mai multe despre microscoapele de inalta precizie LABOMED!

In peste 65 ani de activitate, LABOMED a castigat increderea a mii de dentisti profestionisti din intreaga lume. Gama completa de microscoape pentru laboratoare si cabinete sunt expresia imbinarii ultimelor tehnologii cu designul inteligent, astfel ca au o dioda LED, sistem inteligent de iluminare, binoculare inclinabile cu distanta pupilara reglabila, obiectiv variabil NuVar cu distanta focala ajustabila, magnificatie in 5 trepte si ajustare dioptrie. Toate aceste inovatii au fost apreciate in cadrul competitiei internationale reddot design, dar si prin obtinerea unor certificari de notorietate mondiala (ISO 9001, FDA, CE).

Microscopul dentar te ajuta sa devii profesionist!

Trebuie sa stii ca microscoapele stomatologice de la LABOMED ofera o calitate excelenta a imaginii, avand o performanta optica potrivita pentru domeniul medical sau cercetare stiintifica. In cazul in care realizezi un tratament endodontic, acest aparat medical te va ajuta sa identifici corect canalele si orificiile de intrare in canale, sa identifici perforatii radiculare si sa le sigilezi, dar si sa detectezi fracturile radiculare. In implantologie si chirurgie este util pentru realizarea unor incizii de mici dimensiuni, suturi fine, proceduri de sinus lift. Mai mult, in parodontologie, odontologie, cariologie, protetica ajuta la verificarea indepartarii dentinei alterate sau verificarea adaptarii marginale a lucrarilor dentare.

Fii cu un pas inaintea tuturor cu dentotal.ro!

Comanda online un microscop endodontic sau accesorii pentru aparatura medicala din cabinetul tau stomatologic si bucura-te de cele mai moderne echipamente! Specialistii nostri sunt dornici sa te ajute cu informatii actualizate si personalizate nevoilor tale. Indrazneste sa fii cel mai bun!