Transport GRATUIT pentru toate comenzile

OCHELARI PROTECTIE ANTIABURIRE CONTEMPORARY

Scrie o recenzie
ART0009773
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 189 punct
Puncte fidelizare: 6 puncte
188.22 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Ochelarii de protectie Contemporany combina eleganta si stilul in protectie, schimband conceptul de ochelari de protectie si oferind o noua pereche de ochelari plini de farmec si confortabili, astfel incat sa poata fi utilizat de cati mai multi medici.
Avantaje:
- Usori si in acelasi timp rezistenti.
- Ecrane laterale integrate.
- Cadru din nailon PA12 cu zero componente metalice.
- Lac lucios cu efect umbrit.
- Disponibil cu obiective Safety Blue Block si Clear KN, cu tratament anti-ceata si anti-zgarieturi ultra performant Vanguard PLUS.

Prezentare:
Bucata.

 


Brand
Euronda
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Alti vizitatori au fost interesati si de:
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata