OPALESCENCE PF 16% MINT PENTRU ACASA 4480

13687
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 249 punct
Puncte fidelizare: 7 puncte
248.92 RON
()
+
Adaugati la favorite
Transport GRATUIT
Metode de plata

OPALESCENCE - tratament de albire a dintilor, catalogat cu distinctia de 5 stele - Five Star Rating de catre REALITY Awards, timp de cinci ani.

Bazat pe principiul peroxidului de carbamid care patrunde in smalt si dentina unde produce oxidarea petelor de culoare, fara modificari în structura intima a dintelui.

OPALESCENCE va ofera o alternativa mai conservatoare (comparativ cu fatetarile si coroanele) pentru albirea dintilor modificati coloristic datorita factorilor extrinseci (consumul de cafea, tutun, ceai negru, coca-cola sau al anumitor alimente), factori congenitali, sistemici, metabolici, farmacologici, traumatici sau iatrogeni (fluoroza dentara, eristoblastoza fetala, icterul, porfiria, etc).

Caracteristici:

- Se prezinta sub forma unui gel transparent, foarte vascos, aderent, cu pH de aproximativ 6,5.

- Printre caracteristicile sale deosebite se numara eliberarea sustinuta de substanta activa, pana la 8 ore pe timpul noptii si 6 ore in timpul zilei.

- Substanta activa este peroxidul de carbamida in concentratii de 10%, 15%, 35%, si 38%.

- Procentul de 20% apa din compozitia gelului are rolul de a evita deshidratarea dintelui atunci cand tratamentul se face utilizand gutierele.

- Aromele de menta, pepene, banana si neutru ofera pacientului optiuni multiple in alegerea tipului de tratament.

- Efectul este foarte rapid si eficace (4-5 zile) spre deosebire de alte sisteme in care procesul de albire este foarte laborios si dureaza cateva saptamani, chiar luni.

- Tratamentul are efect asupra dintilor vitali cat si a celor devitali.

OPALECENCE PF 16% pentru acasa

Sistem profesional de albire a dintilor pentru acasa, in gutiere, cu nitrat de potasiu si fluor, in concentratie de 16%.

Caracteristici:

- Se prezinta sub forma unui gel transparent, foarte vascos, aderent, al carui ingredient activ este peroxidul de carbamid (16%) si care are un pH de aproximativ 6,5.

- Se utilizeaza ziua sau noaptea timp de 5-7 nopti sau zile.

- Aroma: menta.

Prezentare:

Kit 8 seringi x 1.2 ml gel pentru albire (imbunatatit cu nitrat de potasiu, desensibilizant de electie si fluor), caseta pentru pastrarea gutierelor, tub pasta de dinti Opalescence.


Aroma:
Menta
Producator:
ULTRADENT
Produse similare
Cele mai populare
Transport GRATUIT

pentru toate comenzile online

Service si garantie

pentru produse si echipamente

Returnare produse

posibilitatea de a returna cumparaturile