Transport GRATUIT pentru toate comenzile

OPALESCENCE 40% BOOST KIT 4751

Scrie o recenzie
ART0006587
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 634 punct
Puncte fidelizare: 19 puncte
633.63 Lei
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

OPALESCENCE 40% BOOST KIT 

OPALESCENCE BOOST 40% reprezinta un gel de albire cu o concentratie de 40% peroxid de hidrogen, nitrat de potasiu si fluor (PF) destinat tehnicii de albire in cabinet.

Bazat pe principiul peroxidului de carbamid care patrunde in smalt si dentina unde produce oxidarea petelor de culoare, fara modificari în structura intima a dintelui.

OPALESCENCE va ofera o alternativa mai conservatoare (comparativ cu fatetarile si coroanele) pentru albirea dintilor modificati coloristic datorita factorilor extrinseci (consumul de cafea, tutun, ceai negru, coca-cola sau al anumitor alimente), factori congenitali, sistemici, metabolici, farmacologici, traumatici sau iatrogeni (fluoroza dentara, eristoblastoza fetala, icterul, porfiria, etc).

Caracteristici:

  • Se prezinta sub forma unui gel transparent, foarte vascos, aderent, cu pH de aproximativ 6,5.
  • Procentul de 20% apa din compozitia gelului are rolul de a evita deshidratarea dintelui atunci cand tratamentul se face utilizand gutierele. 
  • Gelul este dispus intr-o seringa de mixare de tip jet, care asigura mentinerea calitatilor gelului la fiecare noua aplicare.
  • Seringa transparenta etichetata "substanta de activare" contine atat respectiva substanta ("activatorul"), cat si nitratul de potasiu si fluorul (1,1% fluor si 3% nitrat de potasiu).
  • Seringa Boost rosie contine peroxidul de hidrogen.
  • Nu necesita refrigerare pentru depozitare, inainte de utilizare.
  • Dupa mixare, gelul Opalescence Boost este gata de aplicare si poate fi utilizat timp de 10 zile. In acest interval de timp se recomanda pastrarea produsului in frigider.
  • Nu necesita lampa de fotopolimerizare.

Prezentare:

 Opalescence Boost PF 40% Kit: 2 seringi Opalescence Boost/ Activator x 1.2ml, 1 seringa OpalDam Green x 1.2ml, OpalDam Green + 1 IsoBlock, 5 varfuri Micro 20GA, 5 varfuri Micro 20GA XF.De ce Opalescense Boost 40%?

Numeroase persoane se confrunta cu discromie dentara, iar acest aspect le influenteaza increderea de sine. Fie ca vorbim de pete aparute in urma administrarii unor medicamente, a unor afectiuni congenitale, sistemice, metabolice, a consumarii unor alimente si bauturi ori de anomalii de culoare survenite in urma tratamentelor dentare precum obturatiile radiculare, medicul dentist va oferi solutia potrivita fiecarui caz.

Din ce este format kit-ul pentru albirea dintilor acasa OPALESCENCE 40% BOOST? 

In pachet gasesti: Opalescence Boost PF 40% Kit, 2 seringi Opalescence Boost/ Activator x 1.2ml, 1 seringa OpalDam Green x 1.2ml, OpalDam Green + 1 IsoBlock, 5 varfuri Micro 20GA, 5 varfuri Micro 20GA XF. Pe Dentotal este usor sa faci cumparaturi online, asa ca poti achizitiona kit-ul la un pret prietenos, cat si seringa de regill OPALESCENCE BOOST.

Caracteristici gel

OPALESCENCE BOOST este un gel vascos cu o concentratie de 40% peroxid de hidrogen, nitrat de potasiu si fluor (PF). Substanta activata chimic se aplica pe fetele vestibulare ale dintilor si nu afecteaza smaltul si dentina.

Caracteristici seringa 

In kit gasesti o seringa dubla de tip jet ce se foloseste pentru a amesteca activatorul cu agentul de albire. Inainte de aplicare trebuie activata formula prin glisarea de 20 ori (10 ori pe fiecare parte) a gelului. Pasta mixata se pastreaza in seringa de culoare rosie.  Nu este necesara o lampa de fotopolimerizare sau gutiere si nici refrigerare.

Avantajele folosirii OPALESCENCE 40% BOOST 

Este un whitening kit care contine fluor (1.1%) si nitrat de potasiu (3%) care diminueaza sensibilitatea, crescand rezistenta smaltului si previnind aparitia cariilor. Nu deshidrateaza suprafata dintilor si are efecte permanente, rezultatele mentinandu-se mai multi ani.

Cum se intrebuinteaza OPALESCENCE 40% BOOST?

Tratamentul are efect asupra dintilor vitali si devitali, fiind recomandat persoanelor peste 12 ani. Rasina fotopolimerizabila Opal-Dam se aplica intr-un strat de 1.5-2mm grosime pe gingie la 0.5mm de smaltul dintilor si se fotopolimerizeaza 20s. Plaseaza Iso-Block intre arcadele dentare sau o alternativa de diga si Oral-putty pentru mentirea spatiului intre arcade. Amesteca in seringa cele doua componente si aplica-le in strat de 0.5-1mm, lasand sa actioneze 20 minute. La final aspira elementele solide si spala bine.

In cat timp se vad efectele dupa utilizarea tratamentului de albire OPALESCENCE 40% BOOST?

In prospect vei observa ca rezultatele sunt imediate, insa studiile au demonstrat de-a lungul timpului ca in primele 24-48h de la efectuarea procedurii, pacientul sesizeaza o albire suplimentara. 

Brand
Ultradent
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Alti vizitatori au fost interesati si de:
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata