Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Opalescence 45% Quick Ultradent 1 seringa

Scrie o recenzie
ART0003129
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 59 punct
Puncte fidelizare: 2 puncte
58.54 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Opalescence 45% Quick Ultradent 1 seringa 5348

Tratament de albire a dintilor in sala de asteptare.

 • Gutiere cu peroxid de carbamida 45% - pentru rezultate rapide
 • Cu supraveghere in cabinet dar fara a necesita tratament pe scaun
 • Formula PF brevetata pentru intarirea smaltului dintilor scaderea sensibilitatii si prevenirea cariilor

Opalescence Quick combina rezultatele tratamentelor de albire a dintilor in cabinet si acasa. Cu o aplicare extrem de rapida a unui compus cu concetratie ridicata puteti oferi un tratament in cabinet sub supraveghere continua doar prin simpla purtare a unei gutiere. Pacientii dvs. raman sub supraveghere in timp ce isi albesc in mod confortabil dintii in numai 30 de minute in sala dvs. de asteptare. Rezultatele finale se ating in general dupa 3 pana la 4 sedinte sau puteti utiliza Opalescence Quick ca si tratament de albire preliminar sau de retus.

Avantajele folosirii felului Opalescence Quick premergator tratamentului de albire a dintilor acasa:

 • Acesta reprezinta cea mai buna ocazie de a face pacientului o demonstratie practica despre cum se incarca si se fixeaza gutierele dar si cum se indeprteaza excesul de gel.
 • Daca apar simptome de sensibilitate a dintilor in aceasta prima sedinta pacientul se afla in sala de asteptare si personalul poate interveni imediat.
 • De obicei primul tratament cu Opalescence Quick albeste vizibil dintii. Pacientul este motivat sa continue cu albirea acasa folosind regulat gutierele si gelurile Opalescence PF.

Aplicati tratamentul de albire in timp ce asteptati!

 • Nimanui nu ii place sa astepte! Oferiti pacientilor posibilitatea de a aplica un tratament de albire in timp ce stau in receptie sau in sala de asteptare
 • Pot purta Opalescence Quick in gutierele individuale in timp ce se relaxeaza sau citesc. Si deoarece se afla in continuare "la cabinet" pot apela la personalul specializat daca au intrebari sau se confrunta cu sensibilitate.
 • Pacientii in varsta sunt cei care apreciaza siguranta acestei metode de albire. Opalescence Quick este Alegerea ideala pentru mame care isi pot aduce copiii la un control si isi pot aplica in acelasi timp un tratament de albire in timp ce asteapta
 • Este ideal si pentru medici deoarece pot supraveghea tratamentul de albire fara ocuparea cabinetelor

Prezentare:

 • Opalescence Quick PF 45% 1 seringa x 1.2 ml


Brand
Ultradent
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata