ORAL B PERIUTA ELECTRICA COPII JUNIOR GREEN

10 zile
Puncte fidelizare: 4 puncte
in stoc
13767
ORAL B PERIUTA ELECTRICA COPII JUNIOR GREEN
165.01 RON
(138.66 RON fara TVA)
Producator: PROCTER & GAMBLE
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
4 puncte
Periuta electrica Oral-B Junior 6+ ani Green vine impreuna cu un ghid de periaj pentru a a-i invata pe copii cum sa isi curete bine dintii in fiecare zi. Avantaje: - Periuta Oral-B Junior 6+ ani Green asigura o curatare 3D datorita capatul rotunjit care curata in profunzime intreaga...
+

Informatii Utile

Periuta electrica Oral-B Junior 6+ ani Green vine impreuna cu un ghid de periaj pentru a a-i invata pe copii cum sa isi curete bine dintii in fiecare zi.

Avantaje:

- Periuta Oral-B Junior 6+ ani Green asigura o curatare 3D datorita capatul rotunjit care curata in profunzime intreaga dantura, inconjurand fiecare dinte in parte.

-Perii extra-moi au o actiune delicata asupra dintilor si gingiilor copiilor, indepartand in acelasi timp mai multa placa bacteriana decat o periuta manuala.

- Datorita programului de curatare disponibil, periuta Oral-B Junior 6+ ani Green ofera copilului curatarea dentara perfecta de care are nevoie: Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute.

- Cronometrul integrat invata copiii sa-si perieze dintii timp de 2 minute, perioada recomandata de medicii dentisti, avertizandu-i la fiecare 30 de secunde sa treaca la o alta zona a cavitatii bucale.

Caracteristici:

- Numar pulsatii/min: 20000;

- Numar oscilatii/min: 8800;

- Culoare maner: verde.

Prezentare:

Incarcator, maner periuta electrica reincarcabila, 1 capat de periaj Sensi Ultrathin.

Producator:
PROCTER & GAMBLE

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat