Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Piesa de mana HD-7H aparat detartraj D5/ D7 DTE Guilin Woodpecker

Scrie o recenzie
ART0001787
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 698 punct
Puncte fidelizare: 21 punct
697.86 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Piesa de mana fara fir HD-7H pentru aparat de detartraj D5/D7 Guilin Woodpecker 

Foloseste cu incredere piesa de mana wireless in cabinetul tau stomatologic! Este un produs indispensabil si versatil, intrucat HD-7H poate fi utilizat la dispozitivele de indepartare tartru D5/ D7, cat si la aparatul de curatat dintii cu ultrasunete incorporat in unitul dentar. 

Aceasta piesa de mana este deosebit de rezistenta, fiind realizata dintr-un aliaj de titan si asigura confortul in timpul procedurilor de tratament profilactic gratie sistemului antialunecare. Mai mult, poate fi sterilizata la autoclav, astfel ca vei garanta pacientilor tai cele mai inalte standarde de igiena!

Avantaje:

  • Realizata din aliaj de titan
  • Antialunecare
  • Model clasic, fara fibra optica
  • Se poate detasa si steriliza la autoclav la temperatura de 135°C
  • Compatibila cu anse Satelec


Prezentare:
Bucata

Brand
Guilin Woodpecker
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata