GC TEMPSMART DC CARTUS 48ml

10 zile
Puncte fidelizare: 10 puncte
in stoc
14165
399.00 RON
(335.29 RON fara TVA)
Producator: GC
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
10 puncte
TEMPSMART este un material inovator, provizoriu, cu polimerizare duala, fara plastifiant, de tip compozit bis-acrilic utilizand rasina microfilled (MFR) si tehnologie de nano-umplere. Indicatii: - Coroane si punti provizorii. Avantaje: - Tempsmart mentine o suprafata neteda dupa...
+

Informatii Utile

TEMPSMART este un material inovator, provizoriu, cu polimerizare duala, fara plastifiant, de tip compozit bis-acrilic utilizand rasina microfilled (MFR) si tehnologie de nano-umplere.

Indicatii:

- Coroane si punti provizorii.

Avantaje:

- Tempsmart mentine o suprafata neteda dupa polisare;

- In doar trei minute se pot obtine lucrari provizorii durabile, cu o estetica naturala;

- Absenta plastifiantului face ca suprafata polimerizata sa fie dura, nelipicioasa si neteda, aproape fara strat inhibitor, perfecta pentru o lustruire rapida;

- Lucrari provizorii ce dureaza efectiv suficient timp, indiferent daca sunt lucrari cu un singur element sau punti cu elemente multiple.

Caracteristici:

- Ofera un timp de lucru confortabil, polimerizarea finala permite reducerea timpului de realizare a prizei dar si obtinerea unei duritati optime.

- Reteaua polimerica cu densitate ridicata ofera legaturi polimerice lungi, fapt ce il face sa fie pe locul I in clasa de materiale in ceea ce priveste rezistenta la fracturare.

- Umplutura ultra-fina confera un luciu superior ce dureaza in timp.

- Este disponibil in 6 nuante, toate avand fluorescenta naturala pentru rezultate estetice.

Prezentare:

Cartus in proportie 1:1, diferite nuante: A1, A2, A3, A3.5, B1 sau BW.

Producator:
GC

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat