SET RETRACTIE GINGIVALA LM-GENGIVAKIT 7556KES LM DENTAL

18686
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 449 punct
Puncte fidelizare: 13 puncte
449.00 RON
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adaugati la favorite
Transport GRATUIT
Metode de plata

SET RETRACTIE GINGIVALA  LM-GENGIVAKIT 7556KES LM DENTAL

LM-Gengiva set pentru retractie gingivala.
Avantaje:
-
Varful din plastic permite o anumita flexibilitate, obtinandu-se o mai buna adaptare
- Contrast perfect cu tesuturile moi
- Duritatea plasticului permite o reactie puternica
- Permite personalizare cu frezele
- De unica folosinta
- Materialele adezive nu se lipesc de suprafata varfului
- Fara interferente semnificative cu procesul de polimerizare

Prezentare:
Set retractie gingivala LM-Gengiva: Instrument manual LM-Gengiva/LM-MultiHolder PKIII, Retractori gingivali LM (LM-Gingival Retractors) asortati, culoare albastra, de unica folosinta - 30 retractori marime S (pentru incizali) + 30 retractori marime M (pentru premolari) + 30 retractori marime XL (pentru molari), LM-MultiLever - pentru indepartarea retractorilor gingivali de unica folosinta.

Clasificare:
Cabinet
Producator:
LM DENTAL
Produse similare
Cele mai populare
Transport GRATUIT

pentru toate comenzile online

Service si garantie

pentru produse si echipamente

Returnare produse

posibilitatea de a returna cumparaturile