Transport GRATUIT pentru toate comenzile

TF ADAPTIVE FILE 27mm SM

Scrie o recenzie
ART0004894
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 190 punct
Puncte fidelizare: 6 puncte
189.54 Lei
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata
  • Vezi toate variatiile

Tehnica "Adaptive Motion" se bazeaza pe un algoritm brevetat, inteligent proiectat pentru a functiona cu sistemul de ace TF Adaptive. Aceasta tehnologie permite acului TF Adaptive sa ajusteze fortele de torsiune intra-canal in functie de nivelul de presiune aplicat pe ac. Aceasta inseamna ca acul are fie o miscare rotativa, fie una de reciprocitate, in functie de situatie. Rezultatul este o indepartare exceptionala a detritusului cu Twisted File si o posibilitate mai mica de insurubare a acului cu tehnica Adaptive Motion. Ceea ce va ofera un control exceptional al acului pe intreaga durata a procedurii.

Avantaje:

- Fara presiune: miscare a acului de 600° in sensul acelor de ceasornic si de 0° in sens invers acelor de ceasornic atunci cand nu este aplicata nici o presiune.

- Un sistem intuitiv, cu coduri de culori, proiectat pentru eficienta si usurinta utilizarii. Porniti la culoarea verde si va opriti la cea rosie.

- Conceptul acului TF Adaptive se bazeaza pe tehnologia dovedita a Twisted File ceea ce inseamna ca acul este rasucit pentru a-l face mai rezistent. Se foloseste tehnologia R-Phase pentru o mai buna flexibilitate si pentru a indeparta mai activ detritusul. Cu TF Adaptive si Adaptive Motion, obtineti ce e mai bun din ambele situatii.

Ace TF Adaptive bazate pe tehnologia "Adaptive Motion" care pot face rotatie sau reciprocitate in functie de situatie. Rezultatul: indepartarea extraordinara a detritusului dentinar, cu miscarea de rotatie a sistemului Twisted File si scaderea efectului de "pull-in" datorita tehnologiei Adaptive Motion.

Prezentare:

Set 4 ace lungime 27mm SM1, SM2, SM3.

Set asortate lungime 27mm marimi small.

Brand
Kerr Endodontics
Lungime
27mm
Variante
SM3
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata