Transport GRATUIT pentru toate comenzile

ULTRADENT ENDOREZ REFIL KIT 5900

Scrie o recenzie
ART0009896
Precomanda
10 zile
Pretul in puncte: 720 punct
Puncte fidelizare: 22 punct
719.63 Lei
()
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Sigilant de canal pe baza de rasina biocompatibila, cu UDMA.
Avantaje:
- Formula EndoRez are proprietati hidrofile datorita carora nu sunt compromisi agentii de bonding.
- Capacitatea de polimerizare duala permite fotopolimerizarea imediata a stratului de deasupra, putandu-se plasa si restaurarea directa in cadrul aceleiasi sedinte.
- EndoRez este la fel de opac precum gutaperca, simplificandu-se astfel analizele radiografice.
- Materialul de obturatie EndoREZ fiind pe baza de metacrilat se bazeaza mai degraba pe o reactie chimica decat pe temperatura ridicata sau presiune pentru a umple canalu astfel incat riscul de traume sau fracturi radiculare este mult redus.
- Studiile arata ca EndoREZ este suficient de versatil pentru a putea fi folosit ca material pentru obturatiile de canal utilizand orice metoda de obturare, de exemplu: con master, condensare laterala sau gutaperca incalzita.
Caracteristici:
- Singurul sigilant hidrofilic self-priming.
- Caracteristici superioare de scurgere si comportament excelent in mediile umede.
- Sigileaza excelent, facand priza mai ales in canalele umede.
- Sigilant cu polimerizare duala.
- Radioopac.
- Ofera o etansare completa si corecta.
- Aderenta buna cu rasini / materiale compozite pe baza de rasina.
- Retratabil atunci cand este combinat cu gutaperca.
- Se aplica prin injectare cu ajutorul seringii, pana in treimea apicala.

Mod de aplicare:
Fixati conurile EndoRez pe lungime. Verificati radiografic. Pot fi folosite, de asemenea, si conurile de gutaperca de la Ultradent (Ultradent’s Premium Stiff Gutta Percha).
Uscati canalul folosind aplicatorul Ultradent Capillary Tip si adaptoarele Luer Vacuum Adapter, iar apoi conurile de hartie.
Folosind un aplicator NaviTip si o seringa de tip Skini cu EndoRez, inserati aplicatorul la 2 mm de apex. Exprimati EndoRez pe masura ce retrageti usor seringa, pana cand pasta de obturatie este vizibila la intrarea in canal. Pentru a evita formarea de bule, pastrati capatul aplicatorului in EndoRez pe masura ce retrageti seringa.
Introduceti conul de gutta percha EndoRez pe lungime. Nu sunt necesare conuri suplimentare. EndoRez se va fixa in canal in aproximativ 15 minute. Indepartati partea din exterior a conului de gutta percha si restaurati aspectul coronal, ca de obicei. EndoRez este de asemenea indicat pentru tehnicile de condensare laterala sau cele in care se foloseste gutta percha incalzita.
Spre deosebire de alte sisteme de obturatie, EndoRez se preteaza la corectarea imediata in cazul in care, dupa verificare, nu sunteti multumit de gradul de extindere in interiorul canalului. Va recomandam efectuarea unei radiografii inainte de topirea conului; in cazul in care doriti sa scurtati sau sa lungiti, indepartati si rezolvati problema.

Brand
Ultradent
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata