VITA ADIVA IA-CEM SET

10 zile
Puncte fidelizare: 43 punct
in stoc
14418
VITA ADIVA IA-CEM SET
1,700.00 RON
(1,428.57 RON fara TVA)
Producator: VITA
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
43 punct
VITA ADIVA IA-CEM este un compozit ultra-opac, cu dubla priza utilizat pentru pentru cimentarea intraorala de punti sau coroane de zirconiu sau din alte materiale translucide chiar pe bonturi metalice. Indicatii: - Se utilizeaza pentru adeziunea permanenta a coroanelor si a...
+

Informatii Utile

VITA ADIVA IA-CEM este un compozit ultra-opac, cu dubla priza utilizat pentru pentru cimentarea intraorala de punti sau coroane de zirconiu sau din alte materiale translucide chiar pe bonturi metalice.

Indicatii:

- Se utilizeaza pentru adeziunea permanenta a coroanelor si a mezostructurilor la baza adeziva de titan sau a bonturilor de titan si zirconiu.

- Este utilizat pentru adeziunea tuturor restaurarilor din feldspat, sticla si ceramica hibrida, zirconiu si compozit.

Avantaje:

- Mascare fiabila: mascarea bonturilor metalice, datorita proprietatii de a fi ultra opac,

- Gama larga de aplicatii: este singurul compozit de lustruire ultra opac, utilizat atat intra-oral cat si extraoral.

- Adeziune sigura si durabila, datorita valorii ridicate de aderenta la titan si materiale ceramice (hibride).

- Consumul de material este de aprox. cu 30% mai mic decat pentru mixarea conventionala, datorita seringii de tip automix cu varf de amestec scurt.

- Reducerea timpului de lucru deoarece autopolimerizarea este completa in mediu extraoral dupa 7 minute si intraoral dupa 4 minute.

Prezentare:

Set Vita Adiva IA-CEM: 5 ml VITA ADIVA IA-CEM Ultra opaque, 15 varfuri amestec VITA ADIVA T-Mixer 1:1, 6 ml VITA ADIVA CERA-ETCH, 5 ml VITA ADIVA C-PRIME, 5 ml VITA ADIVA ZR-PRIME, accesorii.

Producator:
VITA

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat