Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

 Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

VITA LUMEX AC GINGIVA 12g

18509
115.00 RON (TVA Inclus)
10 zile
Pretul in puncte: 97 punct
Puncte fidelizare: 3 puncte
+
Adaugati la favorite

Vita Lumex AC este o ceramica de fatetare deosebit de estetica pentru toate materialele uzuale de substructuri dentare integral ceramice. Impresioneaza prin fidelitate cromatica ideala, excelenta dinamica a luminii si prelucrare fiabila, eficienta.
Indicatii:
- Nuantele Vita Lumex AC GINGIVA recomandate pentru reconstituirea zonelor gingivale.
Avantaje:
- Vita Lumex AC  reproduce cu fidelitate culorile dintilor si reda jocul natural de culori si lumini datorita materialelor ceramice cu o fidelitate cromatica foarte buna si o excelenta dinamica a luminii. Permite prelucrarea eficienta a ceramicii de fatetare datorita proprieta?ilor ideale de modelare, stabilitatii dimensionale remarcabile si aplicabilitatii universale pe toate scheletele dentare ceramice.
- Permite realizarea unor restaurari durabile in timp, datorita rezistentei ridicate la fisurare a matricii ceramicii vitroase intarita cu leucit si aderentei fiabile la scheletul dentar. 
Prezentare:
Flacon 12g diferite nuante.

Producator:
VITA
Produse similare
Consultanti
Produse noi