Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Aparat sigilare pungi manual Dr. Protect

Scrie o recenzie
ART0011802
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 1090 punct
Puncte fidelizare: 33 punct
1,089.69 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Sigilator pungi autoclav Dr. Protect

Noul aparat de sigilare pungi manual de la Dr. Protect se utilizeaza in pregatirea instrumentarului stomatologic pentru sterilizare. Cu acest aparat de sigilat pungi efectuezi o ermetizare perfecta in numai 4 secunde printr-o simpla apasare de maneta. Este un echipament manual, astfel incat ai control deplin asupra procesului, dar fara a te expune niciunui risc. Sigilatorul de pungi dispune de mai multe protectii (supraincalzire, taiere), astfel incat sa fii mereu in siguranta. 

Sigilatorul de pungi de la Dr. Protect are si avantajul dimensiunilor reduse ce permit depozitarea fara probleme in camera de sterilizare. Are un design intuitiv, usor de utilizat de intreg personalul medical fiind perfect pentru pana la 3 role sterilizare autoclav. Corespunde celor mai riguroase standarde de calitate si siguranta, fiind realizat din materiale calitative ce asigura o buna desfasurare a procesului de etansare in clinica stomatologica. 

Dispozitivul de sigilat pungi garanteaza o etansare corecta prin temperatura ce ajunge si se mentine la 200°C. Instrumentarul stomatologic se va mentine steril pe intreaga perioada de conservare. Cu siguranta iti va fi util acest sigilator pungi autoclav!

Avantaje:

 • Incalzire pana la 200°C in doar 3 minute
 • Mentine temperatura constanta
 • Sigilare perfecta in 4 secunde
 • Protectie supraincalzire
 • Alarma sonora

Caracteristici:

 • Putere: 100 W
 • Voltaj: 230V/ 50-60 Hz
 • Greutate: 7 kg (net 4.8kg)
 • Temperatura de sigilare: 200°C+/- 10°C
 • Viteza sigilare: 7.5 m/ minut
 • Dimensiune lamei: 12 mm
 • Dimensiuni pachet: 500 x 400 x 210 mm
 • Latime maxima rola sigilare: 300 mm
 • Latime indentare: 12 mm


Prezentare:
Bucata

Brand
Dr. Protect
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata