Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Benzi abrazive pentru conturare TOR VM 25 bucati

Scrie o recenzie
ART0010956
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 11 puncte
10.25 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Benzi abrazive pentru conturare si finisare TOR VM, 1051

Noile benzi celuloid abrazive sunt necesare pentru conturare si finisare. In acest kit de 25 bucati vei gasi benzi cu doua tipuri de granulatii, codate coloristic. Partea verde are o duritate medie, pretandu-se pentru conturare, iar cea galbena are o granulatie fina, fiind perfecta pentru finisare.

Un alt avantaj al acestor benzi abrazive este zona neutra situata in centrul acestora, fapt ce faciliteaza introducerea in spatiile interdentare prevenind uzarea zonei de contact. De indata ce le vei folosi te vei convinge de calitatea superioara, mai ales ca pot fi folosite pe diferite tipuri de materiale dentare, dintre care amintim: compozite dentare, ionomeri de sticla, amalgam dentar.

Avantaje:

  • Dimensiuni: 4 x 150mm
  • Usor de manevrat
  • Coduri de culoare
  • Doua granulatii distincte
  • Rezistenta la rupere
  • Flexibilitate ce crescuta previne agresarea gingiei


Prezentare:
Set 25 bucati

Brand
Tor VM
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata