Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Ace endodontice Hyflex EDM OneFile Coltene 21mm, 3 ace

Scrie o recenzie
ART0011994
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 243 punct
Puncte fidelizare: 7 puncte
242.01 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Ace endodontice HyFlex EDM 25/~ OneFile Coltene, 60022270

Foloseste noile ace rotative din NiTi de generatie a cincea de la Coltene in clinica dentara in care activezi! Aceste ace endodontice sunt indicate pentru tratamentul canalului radicular. Alegand produse stomatologice din gama Hyflex EDM vei reduce numarul de ace endo utilizate pentru curatare si modelare gratie flexibilitatii si rezistentei remarcabile la fractura. Astfel ca Hyflex EDM OneFile este ideal pentru canale radiculare drepte de dimensiuni reduse. Totusi, tine cont ca aceste ace rotative trebuie utilizate la 400 rpm si la un cuplu de torsiune de cel mult 2.5 Ncm (25 mNm).

Iti recomandam sistemul Hyflex EDM de la Coltene, intrucat a convins medici stomatologi si specialisti in endodontie despre flexibilitatea si rezistenta remarcabila la rupere. Acest set de ace rotative se preteaza atat pentru canale radiculare simple, cat si cele mai complexe, fara a compromite anatomia acestora. Vei efectua tratamente de canale rapid si fiabil chiar in cabinetul tau stomatologic!

Avantaje:

  • Flexibilitate crescuta
  • Rezistenta la rupere cu pana la 1200% mai ridicata
  • Preparare centrata a canalului
  • Presterile pentru o utilizare mai sigura
  • Proces de fabricatie unic ce foloseste prelucrarea prin descarcare electrica
  • Reducere numarul de instrumente stomatologice necesare, fara a fi necesara compromiterea anatomiei canalelor radiculare

Caracteristici:

  • Viteza de rotatie: 400 rpm.
  • Cuplu de torsiune: pana la 2.5 Ncm (25 mNm)


Prezentare:

HyFlex EDM NiTi OneFile 21mm set x 3 ace

Brand
Coltene
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata