Lista de produse dupa marca DENTAL LIFE SCIENCES

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Glaze 3ml DLS Glaze 3ml DLS -30,05%

Glaze 3ml DLS

Glaze 3ml DLS

115,79 lei ( -30% ) 80,99 lei Pret
In stoc

Lista de produse dupa marca DENTAL LIFE SCIENCES

Dental Life Sciences – atunci cand alegi calitatea europeana

Dental Life Sciences este un distribuitor polonez de materiale dentare si aparatura stomatologica proiectate si dezvoltate de Arkona. Compania isi propune sa aduca solutii unice si inovatoare pentru cat mai multi medici stomatologi de la nivel mondial. Compania urmareste in special piata pentru produse de parodontologie, restaurare coronara, profilaxie si cosmetica dentara. Dental Life Sciences vrea sa fie leader in domeniul sau de activitate, iar aceasta dorinta este din ce in ce mai aproape de a se indeplini, dovada fiind consumabilele Perioflush si ColourFlow apreciate de un numar considerabil de dentisti. Trebuie sa stii ca produsele DLS sunt de origine europeana si indeplinesc toate standardele UE pentru dispozitive medicale.

Alege consumabile pentru clinica stomatologica de la Dental Life Sciences

Atunci cand vorbim despre profilaxie si cosmetica dentara ne gandim instant la produsele DLS. Cu siguranta utilizand tabletele Preop pentru a elimina placa bacteriana din cavitatea bucala sau seringa Sealprim pentru sigilarea dintilor temporari si definitivi vei obtine satisfactia fiecarui pacient care vine in cabinetul tau dentar. Dental Life Sicence sunt realizate in concordanta cu cele mai noi tehnologii disponibile in industria stomatologica, dar si utilizand echipamente ultra moderne.

Alege materiale de top pentru parodontologie si restaurare coronara de la DTS!

In magazinul online Dentotal.ro gasesti Comcord, Chords fibra de poliamida si Perioflush de la Dental Life Science. Aplicarea acestor consumabile medicale se preteaza si in pedodontie, dar si endodontie, ortodontie, implantologie. Vei fi placut surprins ca produsele DTS, inclusiv Comcord si Colourflow, beneficiaza de transport gratuit atunci cand le comanzi de pe Dentotal.ro, asa ca nu mai sta pe ganduri!