Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

EXPRESS XT PENTA H QUICK SINGLE PACK 36896

9540
327.90 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 276 punct
Puncte fidelizare: 8 puncte
+
Adaugati la favorite

Material de amprenta polivinilsiloxan (silicon de aditie) care are la baza o formula avansata a polivinilsiloxanilor, oferind posibilitatea realizarii unei amprentari precise de prima data, fara compromisuri si implicit, de a obtine restaurari indirecte cu inchidere marginala perfecta.

Express XT este un material de amprenta recomandat atat pentru tehnica de amprentare in doi timpi (tehnica de spalare -wash technique) cat si pentru cea intr-un singur timp (monofazica) cu doua vascozitati.

Indicatii:

- Amprente pentru coroane si punti.

- Amprente pentru inlay-uri si onlay-uri.


Avantaje:

- Hidrofilie si proprietati de curgere superioare.

- Stabilitate dimensionala foarte buna a amprentelor: modelele se toarna la cel putin doua ore dupa luarea amprentei; amprenta este stabila 14 zile; intr-o amprenta se pot turna cel putin doua modele.

- Rezistenta foarte buna pentru evitarea deformarilor.

- Revenire elastica buna dupa priza astfel incat se minimizeaza riscul aparitiei distorsiunilor la indepartarea amprentei din cavitatea orala a pacientului.

Prezentare:

Cutie: 1 x 300ml baza + 1 x 60ml catalizator.

Producator:
3M

fără recenzii

Lasa o recenzie
Produse similare
Consultanti
Produse noi