EXPRESS XT PENTA H SINGLE PACK

10 zile
Pretul in puncte: 238 punct
Puncte fidelizare: 7 puncte
in stoc
9256
EXPRESS XT PENTA H SINGLE PACK
283.33 RON
(238.09 RON fara TVA)
Producator: 3M ESPE
Pretul in puncte: 238 punct
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
7 puncte
Material de amprenta polivinilsiloxan (silicon de aditie) care are la baza o formula avansata a polivinilsiloxanilor, oferind posibilitatea realizarii unei amprentari precise de prima data, fara compromisuri si implicit, de a obtine restaurari indirecte cu inchidere marginala perfecta. Express...
+

Informatii Utile

Material de amprenta polivinilsiloxan (silicon de aditie) care are la baza o formula avansata a polivinilsiloxanilor, oferind posibilitatea realizarii unei amprentari precise de prima data, fara compromisuri si implicit, de a obtine restaurari indirecte cu inchidere marginala perfecta.

Express XT este un material de amprenta recomandat atat pentru tehnica de amprentare in doi timpi (tehnica de spalare - wash technique) cat si pentru cea intr-un singur timp (monofazica) cu doua vascozitati.Indicatii:

- Amprente pentru coroane si punti.

- Amprente pentru inlay-uri si onlay-uri.Avantaje:

- Hidrofilie si proprietati de curgere superioare.

- Stabilitate dimensionala foarte buna a amprentelor: modelele se toarna la cel putin doua ore dupa luarea amprentei; amprenta este stabila 14 zile; intr-o amprenta se pot turna cel putin doua modele.

- Rezistenta foarte buna pentru evitarea deformarilor.

- Revenire elastica buna dupa priza astfel incat se minimizeaza riscul aparitiei distorsiunilor la indepartarea amprentei din cavitatea orala a pacientului.Prezentare:


Express XT Regular Bodyrefill: 2 x 48ml cartuse.

Express XT Regular BodyQuick refill: 2 x 48ml cartuse.

Producator:
3M

fără recenzii

Lasa o recenzie

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat