Transport GRATUIT pentru toate comenzile

FOLII ADEZIVE DE PROTECTIE rola bleu HYGITECH

Scrie o recenzie
ART0010110
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 159 punct
Puncte fidelizare: 5 puncte
158.54 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

FOLII ADEZIVE DE PROTECTIE rola bleu HYGITECH

Folii de protectie nesterile pentru preventia contaminarii suprafetelor ce pot fi atinse de personalul medical, in timpul operatiunilor chirurgicale.

Caracteristici:

  • Izoleaza toate suprafetele care nu pot fi autoclavate: maner lampa unit dentar, panouri de comanda, tastaturi, telefoane etc.
  • Folii de unica folosinta, nesterile.
  • Folii preformate dispuse in rola de cu dimensiunea 10cm x 14.5cm foi adezive pre-perforate, prezentate intr-o cutie dozatoare.
  • Culoare: bleu.

Prezentare:
Rola.


Brand
Hygitech
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata