Transport GRATUIT pentru toate comenzile

GC G2-BOND UNIVERSAL KIT

Scrie o recenzie
ART0008917
in stoc
10 zile
Puncte fidelizare: 20 punct
670.78 Lei
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Sistem universal complex, cu 2 componente, ce combina asteptarile clinicienilor in ceea ce priveste standardul de aur al adezivilor cu autodemineralizare si al celor cu demineralizare si spalare!
Indicatii:
- Restaurari directe,
- Sigilare dentinara imediata (IDS),
- Repararea restuararilor indirecte,
- Tratamentul hipersensibilitatii.
Avantaje:
- Cu tehnologia patentata Dual H, G2-BOND Universal ofera o optimizare avansata atat a adeziunii la dinte, cat si la compozit, ceea ce deschide drumul catre un nou standard in stomatologia adeziva.
- Posibilitatea de a alege modul de demineralizare preferat
- G2-BOND Universal ofera rezultate de incredere in ambele moduri, autodemineralizare si demineralizare si spalare, facand posibila acoperirea unei game largi de indicatii cu un singur sistem fara sensibilitate post-operatorie.
- Grosimea optima a lui G2-BOND Universal poate actiona ca strat amortizor de soc pentru a evita formarea de spatii goale si dezlipirea, in special in cazul contractiei ridicate la priza si a compozitelor condensabile.
- Design-ul ergonomic al capacului asigura o dozare precisa prevenind pierderile, eliminand reziduurile si lasand un flacon curat dupa utilizare.
- Cu o compozitie fara HEMA, stabilitatea marginala este imbunatatita, ceea ce permite marginilor restaurarilor anterioare sa ramana invizibile de-a lungul timpului.
Caracteristici:
- In timp ce Primer-ul asigura calitatea adeziunii, Bond-ul sporeste durabilitatea stratului de adeziune datorita tehnologiei Dual-H.
- Vascozitatea Bond-ului il face simplu si usor de aplicat, limitand riscul de acumulare a lichidului in exces in stratul de adeziune.
Prezentare:
G2 Bond Universal Kit: 1 x flacon 5ml G2-Bond Universal 1 Primer, 1 x flacon 5ml G2-Bond Universal 2 Bond, 1 x flacon 5ml G2-Bond Universal 1, accesorii.

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata