GC G2-BOND UNIVERSAL KIT

17824
in stoc
10 zile
Puncte fidelizare: 18 puncte
588.00 RON
()
+
Adaugati la favorite
Transport GRATUIT
Metode de plata

Sistem universal complex, cu 2 componente, ce combina asteptarile clinicienilor in ceea ce priveste standardul de aur al adezivilor cu autodemineralizare si al celor cu demineralizare si spalare!
Indicatii:
- Restaurari directe,
- Sigilare dentinara imediata (IDS),
- Repararea restuararilor indirecte,
- Tratamentul hipersensibilitatii.
Avantaje:
- Cu tehnologia patentata Dual H, G2-BOND Universal ofera o optimizare avansata atat a adeziunii la dinte, cat si la compozit, ceea ce deschide drumul catre un nou standard in stomatologia adeziva.
- Posibilitatea de a alege modul de demineralizare preferat
- G2-BOND Universal ofera rezultate de incredere in ambele moduri, autodemineralizare si demineralizare si spalare, facand posibila acoperirea unei game largi de indicatii cu un singur sistem fara sensibilitate post-operatorie.
- Grosimea optima a lui G2-BOND Universal poate actiona ca strat amortizor de soc pentru a evita formarea de spatii goale si dezlipirea, in special in cazul contractiei ridicate la priza si a compozitelor condensabile.
- Design-ul ergonomic al capacului asigura o dozare precisa prevenind pierderile, eliminand reziduurile si lasand un flacon curat dupa utilizare.
- Cu o compozitie fara HEMA, stabilitatea marginala este imbunatatita, ceea ce permite marginilor restaurarilor anterioare sa ramana invizibile de-a lungul timpului.
Caracteristici:
- In timp ce Primer-ul asigura calitatea adeziunii, Bond-ul sporeste durabilitatea stratului de adeziune datorita tehnologiei Dual-H.
- Vascozitatea Bond-ului il face simplu si usor de aplicat, limitand riscul de acumulare a lichidului in exces in stratul de adeziune.
Prezentare:
G2 Bond Universal Kit: 1 x flacon 5ml G2-Bond Universal 1 Primer, 1 x flacon 5ml G2-Bond Universal 2 Bond, 1 x flacon 5ml G2-Bond Universal 1, accesorii.

Producator:
GC
Produse similare
Cele mai populare
Transport GRATUIT

pentru toate comenzile online

Service si garantie

pentru produse si echipamente

Returnare produse

posibilitatea de a returna cumparaturile