GC INITIAL Ti CERVICAL TRANSLUCENT CT 20g

10 zile
Puncte fidelizare: 4 puncte
Produsul selectat nu este in stoc
15612
GC INITIAL Ti CERVICAL TRANSLUCENT CT 20g
150.00 RON
(126.05 RON fara TVA)
Producator: GC
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
4 puncte
GC Initial Ti este o ceramica specific adaptata pentru substrat din titan. Este ideala pentru a crea restaurari biocompatibile si cu estetica deosebita in situatii in care lucrarile integral ceramice nu sunt indicate. Caracteristici: - Coeficient de expansiune termica perfect corelat cu al...

Informatii Utile

GC Initial Ti este o ceramica specific adaptata pentru substrat din titan. Este ideala pentru a crea restaurari biocompatibile si cu estetica deosebita in situatii in care lucrarile integral ceramice nu sunt indicate.

Caracteristici:

- Coeficient de expansiune termica perfect corelat cu al substratului metalic si adeziune optima

- Temperatura de ardere de 780°C

- Nuante armonizate pentru potrivirea culorii si o estetica deosebit de naturala - Cu un coeficient de expansiune termica de 8,6x10-6 K-1 (25° -500° C) Ti Initial este adaptat la toate materialele de baza de titan.

- Nuanta Cervical Translucent este utilizata in principal pentru a reda adancimea asemenatoare dintelui natural in treimea cervicala dar poate fi utilizat in orice zona a restaurarii. Nuantele sunt foarte translucide, fluorescente.

Nuante:

CT - 21 Light

CT - 22 Yellow Soft

CT - 23 Pale Orange

CT - 24 Yellow

CT - 25 Brown

Prezentare:

Flacon 20g Cervical translucent

Producator:
GC

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat