GC INITIAL Ti FLUO DENTIN FD 20g

10 zile
Puncte fidelizare: 4 puncte
in stoc
14542
GC INITIAL Ti FLUO DENTIN FD 20g
155.00 RON
(130.25 RON fara TVA)
Producator: GC
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
4 puncte
GC Initial Ti este o ceramica specific adaptata pentru substrat din titan. Este ideala pentru a crea restaurari biocompatibile si cu estetica deosebita in situatii in care lucrarile integral ceramice nu sunt indicate. Caracteristici: - Coeficient de expansiune termica perfect corelat cu al...
+

Informatii Utile

GC Initial Ti este o ceramica specific adaptata pentru substrat din titan. Este ideala pentru a crea restaurari biocompatibile si cu estetica deosebita in situatii in care lucrarile integral ceramice nu sunt indicate.

Caracteristici:

- Coeficient de expansiune termica perfect corelat cu al substratului metalic si adeziune optima

- Temperatura de ardere de 780°C

- Nuante armonizate pentru potrivirea culorii si o estetica deosebit de naturala

- Cu un coeficient de expansiune termica de 8,6x10-6 K-1 (25 ° -500 °C) Ti Initial este adaptat la toate materialele de baza de titan.

Nuantele de FLUO DENTIN creeaza o dentina fluorescenta in straturi foarte subtiri. Se utilizeaza in locul nuantelor de dentina opaca pentru a satisface nevoile speciale ale oxidului de zirconiu.

Prezentare:

Flacon 20g nuante fluo dentina.

Nuante:

FD 91 - Light
FD 92 - Sunset
FD 93 - Sand


Producator:
GC

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat