MAILLEFER TRUNATOMY SOLUTION KIT

10 zile
Puncte fidelizare: 58 punct
in stoc
16395
MAILLEFER TRUNATOMY SOLUTION KIT
2,300.00 RON
(1,932.77 RON fara TVA)
Producator: DENTSPLY SIRONA
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
58 punct
Cea mai recenta creatie Dentsply Sirona care face parte dintr-o lunga traditie a solutiilor pentru un tratament endodontic de succes. Aceasta traditie include marci recunoscute precum ProTaper si WaveOne, cunoscute in intreaga lume pentru fiabilitate si performanta. Noua solutie Trunatomy...
+

Informatii Utile

Cea mai recenta creatie Dentsply Sirona care face parte dintr-o lunga traditie a solutiilor pentru un tratament endodontic de succes. Aceasta traditie include marci recunoscute precum ProTaper si WaveOne, cunoscute in intreaga lume pentru fiabilitate si performanta.

Noua solutie Trunatomy ofera:

- Senzatie lina in timpul pregatirii canalului radicular;

- Performanta si eficacitate imbunatatite;

- Crearea de mai mult spatiu pentru debridare si eliminarea resturilor;

- Respectarea anatomiei radacinii dintelui;

- Pastreaza structura dintelui.

Avantaje:

- Solutie endo intuitiva, simpla si usor de invatat;

- De 3 ori mai flexibile decat acele ProTaper Next;

- Risc de rupere al acului redus datorita flexibilitatii mai mari si a rezistentei la oboseala ciclica;

- Necesita mai putin timp de preparare a canalului radicular ceea ce permite mai mult timp pentru irigare;

Caracteristici:

- Viteza recomandata: 500 rpm si 1,5 cuplu.

- Disponibile in trei dimensiuni (Small, Prime si Large) si lungimi diferite (21mm, 25mm si 31mm) pentru a trata o gama larga a cazurilor.

- Acul TruNatomy Prime este potrivit pentru tratarea majoritatatii cazurilor, acele Small si Medium sunt utilizate pentru canalele mici au mari.

- Forma subtire a acului este combinata cu sectiunea transversala unica pentru a obtine rezultate mai bune oferind totodata mai mult spatiu pentru debridarea resturilor.

- Proiectare subtire a acului de NiTi: maxim 0.8mm diametru (MFD) in loc de pana la 1.2mm pentru majoritatea acelor conice cunoscute

- Sectiune transversala centrata.

- Functioneaza la o viteza mai mare cu un cuplu mai mic.

Prezentare:

Kit-ul contine: 5 folii x 3 ace TruNatomy 25mm, 2 seturi x 3 ace TruNatomy Orifice 16mm, 2 seturi x 3 ace TruNatomy Glider 25mm, 1 set x 3 ace TruNatomy Small 25mm, 2 seturi x 3 ace TruNatomy Prime 25mm, 1 set x 3 ace TruNatomy Mediu 25mm, 1 set TruNatomy Conform Fit conuri gutaperca Assortment, 1 set Assortment conuri de hartie TruNatomy, 11 ace de irigare 30G TruNatomy.
Producator:
DENTSPLY SIRONA

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat