Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

NEO SPECTRA ST INTROKIT HV COMPULE

17574
539.09 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Puncte fidelizare: 14 puncte
+
Adaugati la favorite

Compozitul universal Ceram.X SphereTEC One a fost redenumit de catre producatori noul nume fiind Neo Spectra ST HV! (High Viscosity)
Avantaje:
- Produsul se bazeaza pe tehnologia avansata SphereTEC a unui material de umplutura granulat, tehnologie care se aplica sub brevet de inventie.
- SphereTEC reprezinta procesul de productie la scara micronica a unor superstructuri sferice bine definite, continand particule de sticla de dimensiuni submicronice. Morfologia particulelor SphereTEC, distributia marimii particulelor si microstructura suprafetelor fac parte din reteta succesului acestui material oferind confort unic in manipulare si rezultate estetice deosebite.
Caracteristici:
- Manipulare exceptionala.
- Noua tehnologie a materialului de umplutura format din granule sferice in combinatie cu un sistem optimizat de matrice rasinica are ca rezultat proprietati de manipulare perfecte.
- Adaptare usoara la peretii cavitatii.
- Nu se lipeste de instrumente.
- Usor de sculptat.
- Isi pastreaza forma, nu curge.
- Stratificare simplificata.
Sistem de nuante:
- Noul concept de nuante CLOUD este proiectat pentru a obtine potrivirea culorilor cu cele din intreaga gama de culori din cheia VITA cu ajutorul unui numar minim de nuante universale.
- Materialul universal Neo Spectra ST HV cuprinde DOAR cinci nuante CLOUD cu translucenta moderata, denumite de la A1 la A4, la care se adauga o nuanta noua, Bleach White
A1 = nuante VITA A1; B1; C1.
A2 = nuante VITA A2; B2; D2.
A3 = nuante VITA A3; C2; D3; D4.
A3.5 = nuante VITA A3.5; B3; B4; C3.
A4 = nuante VITA A4; C4.
BW (Bleach White).
Prezentare:
24 x 0.25 g compule (4 x nuante A1, A2, A3.5, A4; 8 x Shade A3), 1 x pistol aplicator compule, ghid de utilizare, card de culori.br>

Producator:
DENTSPLY SIRONA
Produse similare
Consultanti
Produse noi