Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

CALIFORM OGNA hidroxid de Calciu si Iodoform pentru canale

Scrie o recenzie
ART0010351
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 337 punct
Puncte fidelizare: 10 puncte
336.54 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

OGNA CALIFORM hidroxid de Calciu si Iodoform pentru canale

OGNA CALIFORM hidroxid de Calciu si Iodoform pentru canale

Indicatii:

  • Tratamentul intermediar al canalelor necrotice si vitale si in toate situatiile clinice in care se recomanda hidroxidul de calciu, precum apexificarea, pulpotomia, acoperirea, perforarile si ranile periapicale.

Caracteristici:

  • Activitatea CALIFORMULUI se datoreaza prezentei simultane a hidroxidului de calciu si a iodoformului.
  • Hidroxidul de calciu, datorita pH-ului sau ridicat, exercita o actiune de neutralizare asupra acizilor, stimuleaza celulele dentinale, incurajeaza procesele de reparare si induce formarea de tesut dur (poduri dentare si inchideri apicale).
  • Iodoformul are o puternica radioopacitate care permite produsului sa fie evidentiat prin radiografie odata pozitionat in zonele care urmeaza sa fie tratate.

Compozitie:
Hidroxid de calciu, iodoform, excipienti q.s.

Prezentare:
Seringa 2.5g, aplicatoare.

Brand
Ogna Laboratori Farmaceutici
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata