Lista de produse dupa marca OGNA LABORATORI FARMACEUTICI

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)

Lista de produse dupa marca OGNA LABORATORI FARMACEUTICI

Ce consumabile medicale produce OGNA LAB?

OGNA LABORATORI FARMACEUTICI este o companie italiana care activeaza in industria medicala inca de la inceputul secolului XX. La inceputuri, in 1930, au dezvoltat medicamente si produse naturiste pe baza de plante, urmand ca pana in 1950 sa produca aproape toate solutiile farmaceutice disponibile la acel moment. Totusi, din 1962 OGNA LAB a intrat in sectorul stomatologic, urmand sa devina unul dintre cei mai apreciati producatori la nivel mondial. La momentul actual, brandul comercializeaza medicamente utilizate de catre dentisti, insa continua sa dezvolte si alte dispozitive medicale pentru stomatologie (ciment dentar, solutii de curatare a canalului radicular, liners), cosmetice, parafarmaceutice.

Ce afectiuni poti trata folosind consumabile pentru cabinet OGNA LABORATORI FARMACEUTICI?

In portofoliul brandului vei gasi solutii excelente pentru chirurgie dentara, paradontologie, endodontie, profilaxie si detartraj, dar si protetica. Linia pentru tratamente endodontice care implica terapie endodontica este una foarte populara in randul dentistilor profesionisti, cele mai cunoscute produse fiind Creosoto M.D. (tratament pulpita dentara), pasta cu iodoform (tratament canal radicular), Niclor, Endoidrox (hidroxid de calciu). Mai mult, vei gasi tablete pentru reducerea hipersensibilitatii si a vomei utile inainte de realizarea unor amprente dentare sau a altor interventii stomatologice.

Care este raportul calitate-pret pentru produsele medicale OGNA LABORATORI FARMACEUTICI?

Afla ca OGNA LABORATORI FARMACEUTICI este unul dintre cele mai indragite branduri in materie de consumabile medicale utilizate in cabinetul dentar fiindca sunt calitative, dar beneficiaza si de preturi avantajoase. Din acest motiv, specialistii Dentotal au actualizat constant portofoliul si stocurile pentru acest producator, astfel incat sa poti oferi servicii stomatologice de cea mai inalta calitate. Dat fiind faptul ca este un brand cu o istorie inceputa in secolul trecut, cu siguranta te poti increde in experienta si tehnologiile folosite de catre OGNA LABORATORI FARMACEUTICI.