Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

CLOREXIMID OGNA 12 flacoane x 50g

Scrie o recenzie
ART0010352
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 341 punct
Puncte fidelizare: 10 puncte
340.29 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

OGNA CLOREXIMID12 flacoane x 50g

OGNA CLOREXIMID - 12 flacoane x 50g solutie pentru clatirea canalelor, digluconat de clorhexidina si cetrimida.

Indicatii

  • Solutie indicata pentru lavajul canalului radicular in tratamentele endodontice.
  • Se indica in mod special utilizarea in cazul pacientilor necooperanti.

Compozitie:

  • Digluconat de clorhexidina si cetrimida in solutie apoasa.

Caracteristici:

  • Asocierea dintre clorexidina si cetrimida utilizata pentru lavajul canalului radicular face obiectul a numeroase publicatii care evidentiaza avantajele sale considerabile in comparatie cu alti agenti de lavaj traditionali.
  • Produsul se caracterizeaza printr-o tensiune superficiala redusa, care asigura o actiune eficienta de curatare, in special in zonele greu accesibile cu instrumente (zone periapicale); in plus, avand o densitate egala cu cea a apei, difuzarea sa in canale este rapida si completa. Spre deosebire de alti agenti de lavaj, acest produs nu irita membranele mucoase si nu are efecte nocive daca este ingerata, prin urmare, poate fi utilizata in cazul pacientilor putin sau deloc cooperanti, atunci cand aplicarea este dificila.
  • In plus, cele doua ingrediente active exercita o actiune sinergica in indepartarea detritusului pulpar si, prin urmare, in neutralizarea florei microbiene prezente in canalul dentar.

Prezentare:
12 flacoane x 50g solutie.
Brand
Ogna Laboratori Farmaceutici
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata