Transport GRATUIT pentru toate comenzile

PALODENT V3 & 360 PROMO SET

Scrie o recenzie
ART0008482
in stoc
10 zile
Puncte fidelizare: 74 punct
2,468.57 Lei
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Palodent V3 reprezinta noul sistem de matrici sectionale de la Dentsply, cu care se obtin contacte predictibile si precise, datorita utilizarii unor inele, matrici si pene realizate printr-o tehnologie avansata.
Avantaje:
- Contacte predictibile ferme
- Inchidere gingivala ferma
- Sistem usor de folosit
- Mai putin timp de lucru, mai putina finisare.

Sistemul de matrice circumferentiala Palodent 360 este un nou sistem revolutionar de matrici cu design inovator.
Avantaje:
- O simpla rasucire a degetelor permite realizarea de contact strans, cu contur anatomic natural, fara un dispozitiv de fixare sau aplicator incomod.
- Dispozitivul de strangere/fixare integrat permite plasarea fara a fi nevoie de dispozitive suplimentare de fixare voluminoase sau de accesorii si instrumente de strangere ceea ce permite un acces mai bun, vedere clara a campului operator si confort mai mare al pacientului.
Caracteristici:
- Matricile Palodent 360 sunt proiectate pentru a fi plasate intr-o multitudine de pozitii pentru a se potrivi campului vizual si accesibilitatea instrumentelor.
- Benzile de matrice circumferentiale Palodent 360 sunt perfecte pentru toate restaurarile de clasa aII-a, dar deosebit de utile pentru cazurile dificile de clasa a II-a atunci cand nu exista un dinte adiacent, lipseste prea multa structura a dintilor pentru a utiliza o matrice sectionala sau daca exista o aliniere gresita sau o rotire severa a unui dinte.
- Matricile Palodent 360 sunt compatibile cu inelele de fixare Palodent Plus care pot fi utilizate pentru a castiga spatiu temporar necesar in spatii interproximale inguste si asigura o etansare optima.
- Dimensiuni 4.5 mm, 4.5 mm, 6.5 mm.

Prezentare:
Kit 24 matrici Palodent 360 5,5 mm, 100 matrici Palodent V3 (cate 25 din fiecare dimensiune de 3,5 mm, 4,5 mm ?i 6,5 mm), 75 pene Palodent V3 (cate 25 din fiecare dimensiune mici, medii, mari), 30 Palodent V3 WedgeGuards (cate 10 din fiecare dimensiune mici, medii, mari), 1 x Palodent V3 inel universal, 1 x Palodent V3 inel mic, 1 x Palodent V3 forceps aplicator, 1 x Palodent V3 pensa si 48 matrici Palodent 360 6.5 mm.

Brand
Dentsply Sirona
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Alti vizitatori au fost interesati si de:
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata