Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK


 Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

PUREVAC RHODIUM

17826
49.00 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Puncte fidelizare: 1 punct
+
Adaugati la favorite

Aspirator de volum mare cu oglinda ce permite abordarea cu o singura mana pentru evacuarea lichidului si a resturilor, facilitand în acelasi timp retragerea, vizibilitatea si iluminarea în timpul procedurilor dentare.
Avantaje:
- Ergonomie;
- Adapteaza supapa HVE standard de 11 mm la o supapa de 16 mm pentru a asigura potrivirea oglinzii situate in varful produsului.
- Vizibilitate crescuta.
- Aspirarea fluidelor cu 135% mai mult decât un aspirator de saliva de volum scazut.
- Reducerea aerosolilor - indeparteaza pana la 90% dintre aerosoli in timpul detartrajului cu ultrasunete comparativ cu un aspirator de saliva cu volum redus.
- Zgomot redus- cu 14% mai putin decat un aspirator standard HVE, cu 5% mai putin decat un aspirator de saliva de volum redus.
Caracteristici:
- Oglinda anti-aburire ofera vizibilitate si iluminare in zona de tratament, in timp ce designul marginii rotunjite si netede ajuta la retragerea mucoasei bucale.
- Varful Purevac HVE cu oglinda este autoclavabil pentru aproximativ 100 de cicluri.
- Permite utilizarea cu o singura mana pentru evacuarea lichidului si a resturilor, facilitand in acelasi timp retragerea, vizibilitatea si iluminarea în timpul procedurilor dentare multiple de la frezarea umeda la scalarea cu ultrasunete.
Prezentare:                                                                                                                                 
Sistem Purevac cu oglinda.


Producator:
DENTSPLY SIRONA
Produse similare
Consultanti
Produse noi