Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Piesa de mana aparat detartraj Varios VA-HP NSK

Scrie o recenzie
ART0001498
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 1424 punct
Puncte fidelizare: 43 punct
1,423.49 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Piesa de mana VA-HP pentru dispozitiv indepartare tartru Varios NSK, E177050

Alege noua piesa de mana pentru aparat de curatat tartru Varios NSK! VA-HP este o piesa de mana non-optica, usoara, cu design ergonomic ce faciliteaza medicului stomatolog accesul in cavitatea bucala a pacientului. Dentistul va putea folosi acest echipament pentru proceduri de detartraj, tratamente endodontice de canal, tratamente periodontice s.a, intrucat piesa de mana este compatibila cu numeroase anse NSK! Inca de la prima utilizare, stomatologul va observa cata precizie ii ofera VA-HP prin rafinarea setarilor de putere, atat pentru pulsatia minima utilizata in tratamente perio, pana la puterea maxima necesara in procedurile de indepartare a coroanelor dentare.

Avantaje:

  • Piesa de mana ergonomica
  • Poate fi sterilizata la autoclav
  • Greutate redusa pentru manevrabilitate optima
  • Non-optica
  • Compatibilitate extinsa cu diferite tipuri de anse detartraj NSK
  • Compatibila cu urmatoarele aparate detartraj cu ultrasunete de la NSK: Varios 350/ 560/ 750


Prezentare:

Bucata

Brand
Nakanishi
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata