Transport GRATUIT pentru toate comenzile

VITA AKZENT PLUS CHROMA STAINS KIT

Scrie o recenzie
ART0004647
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 312 puncte
Puncte fidelizare: 9 puncte
311.05 RON
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Determinarea si comunicarea nuantei corecte are un impact semnificativ asupra rezultatului estetic al unei restaurari, in special in tratamente monolitice, unde caracterizarea cu pete si glazura devine din ce in ce mai importanta. Independenta CTE a VITA AKZENT Plus CHROMA STAINS inseamna ca acestea pot fi aplicate la aproape toate materialele ceramice.

Caracteristici:

- Daca umbra unei restaurari nu reuseste sa se armonizeze cu dintii existenti in timpul montarii sau insertiei, VITA AKZENT Plus CHROMA STAINS poate fi folosit ca o solutie rapida;

- Nu este nevoie sa refaceti restaurarea. Este suficient sa se efectueze o ardere pe baza de fixare pe pata sau arderea petei/ glazurii, pentru a conferi restaurarii mai multa culoare si a obtine o potrivire perfecta a nuantei.

- Universal si eficient: aplicabil tuturor sistemelor de fatetari ceramice: VITA VM, VITA VMK Master precum si VITA TITANKERAMIK. Acum, chiar si tratamentele monolitice sau furniruite bazate pe CAD / CAM, cum ar fi VITABLOCS, zirconia VITA YZ (T si HT) si ceramica din sticla armata cu zirconiu VITA SUPRINITY PC, pot fi modificate rapid si eficient pentru a garanta integrarea armonioasa in culoarea finala a restaurarii.

Prezentare:
Vita Akzent Plus Chroma Stains Kit

Producator:
VITA
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Alti vizitatori au fost interesati si de:
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata