Transport GRATUIT pentru orice comandă! 

VITA AKZENT PLUS CHROMA STAINS KIT

12045
306.92 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 258 punct
Puncte fidelizare: 8 puncte
+

Determinarea si comunicarea nuantei corecte are un impact semnificativ asupra rezultatului estetic al unei restaurari, in special in tratamente monolitice, unde caracterizarea cu pete si glazura devine din ce in ce mai importanta. Independenta CTE a VITA AKZENT Plus CHROMA STAINS inseamna ca acestea pot fi aplicate la aproape toate materialele ceramice.

Caracteristici:

- Daca umbra unei restaurari nu reuseste sa se armonizeze cu dintii existenti in timpul montarii sau insertiei, VITA AKZENT Plus CHROMA STAINS poate fi folosit ca o solutie rapida;

- Nu este nevoie sa refaceti restaurarea. Este suficient sa se efectueze o ardere pe baza de fixare pe pata sau arderea petei/ glazurii, pentru a conferi restaurarii mai multa culoare si a obtine o potrivire perfecta a nuantei.

- Universal si eficient: aplicabil tuturor sistemelor de fatetari ceramice: VITA VM, VITA VMK Master precum si VITA TITANKERAMIK. Acum, chiar si tratamentele monolitice sau furniruite bazate pe CAD / CAM, cum ar fi VITABLOCS, zirconia VITA YZ (T si HT) si ceramica din sticla armata cu zirconiu VITA SUPRINITY PC, pot fi modificate rapid si eficient pentru a garanta integrarea armonioasa in culoarea finala a restaurarii.

Prezentare:
Vita Akzent Plus Chroma Stains Kit

Producator:
VITA
Cele mai populare
Consultanti
Produse noi