Lista de produse dupa marca WAM

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Lista de produse dupa marca WAM

Wam – instrumente medicale pentru profesionisti

Esti un medic stomatolog care vrea sa realizeze doar lucrari estetice si functionale? Compania Wam iti pune la dispozitie instrumentar pentru practica de cabinet usor de utilizat, fara riscuri. Marca are sediul in Aix-en-Provence, Franta si este unul dintre cei mai importanti distribuitori de instrumentar stomatologic pentru chirurgie dentara, endodontie si implantologie din intreaga lume. De acum ai ocazia de a cumpara produse Wam mai usor ca niciodata, fiindca marca Wam Romania este disponibila pe Dentotal.ro la un pret foarte avantajos!

WamKey este partenerul de care ai nevoie in clinica stomatologica

Cu instrumentarul pentru cabinet de la Wam oferi cele mai bune servicii stomatologice pacinetilor tai. Chiar daca alegi Wamkey Intro Kit sau Wam`X Intro Kit Standard cu siguranta vei realiza lucrari dentare rapid si fara riscuri. Alege-ti instrumentarul autoclavabil si indeparteaza coroanele si puntile dentare in mai putin de doua minute. Mai mult, procedurile sunt nedureroase. Suna impresionant, asa-i? Tocmai de aceea Dentotal.ro comercializeaza produsele de la Wam!

Wam: cel mai apreciat producator de instrumentar pentru cabinet

Ca dentist iti construiesti credibilitatea si increderea pe baza tratamentelor pe care le efectuezi, insa fara instrumente potrivite si consumabile medicale calitative, munca iti este ingreunata. Fiecare dentist care are nevoie de produse pentru protetica, endodontie sau chirurgie dentara apeleaza la gama Wam disponibila pe Dentotal.ro. Are un pret accesibil si beneficiaza de transport gratuit. Asadar, nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza chiar astazi instrumentar dentar de la Dentotal!