Transport GRATUIT pentru toate comenzile

WAMkey INTRO KIT

Scrie o recenzie
ART0004798
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 1038 punct
Puncte fidelizare: 31 punct
1,037.86 Lei
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

WAMkey Intro Kit

Instrumentul de referinta in procedura de indepartare a coroanelor si puntilor dentare!

Acest kit contine tot ce aveti nevoie:
  • 3 dimensiuni ale WAMkey: No1, No2, No3
  • Usor de utilizat, instructictiuni complete pe CD

Toate componentele din acest kit sunt complet autoclavabile (130 °C)

Indepartati coroanel sau puntile in numai 2 minute, fara risc, fara durere... si le puteti reutiliza!De ce sa-ti asumi riscurile?

  1. WAMkey este o solutie usor de utilizat.
  2. Nu va provoca durere pacientilor.
  3. Este rapid (de obicei, mai putin de 2 minute pe coroana).
  4. In cele mai multe situatii, puteti reutiliza temporar coroana economisind astfel o multime de timp. In unele cazuri, le puteti reutiliza ca si coroane permanente.


Metodele conventionale ( manuale sau automate) de indepare a coroanelor functioneaza prin tragere sau basculare. O mare parte a fortelor aplicate se rasfrange asupra ligamentelor cauzand traume pacientului si frecvent poate duce la fracturarea dintelui sau deteriorarea unei reconstructii ...


WAMkey este total atraumatic!


Instrumentul WAMkey® indeparteaza cu blandete coroana in axul preparatiei, coroana urmand libera traiectoria minimei rezistente. De fapt, va cauta cel mai slab punct si va descimenta usor cimentul . Fara durere pentru pacientul dvs. si fara nici un risc.

WAMkey descimenteaza coroana de bont fara a aplica forte de tractiune si fara a face miscari de basculare. Wamkey nu trage de coroana, de fapt o impinge de dedesubt! PERFECT! Deci, nu exista nici un risc de fractura a dintelui sau de distrugere a unei posibile reconstituiri.


WAMkey exercita doar o presiune asupra dintelui de sprijin, care creste treptat pana cand coroana devine usor de indepartat - fara socuri, deteriorare sau disconfort.


WAMkey permite pastrarea coroanei pentru reutilizare temporara sau permanenta


Fetele principale ale coroanei (marginile cervicale, fata ocluzala si punctele de contact) nu se deterioreaza.

In plus, in multe situatii, orificiul initial poate fi realizat cu freza chiar pe fata linguala sau palatinala. De ce este important acest lucru?

Deoarece dupa indepartare, lucrarea protetica isi pastreaza toate proprietatile mecanice si estetice. Puteti face fie o reparatie cu compozit direct in cabinet, fie consultati tehnicianul. Astfel, este posibila o recuperare provizorie sau permanenta a lucrarii protetice.

resiunea asupra zonei reparate este foarte scazuta iar coroana poate continua sa-si indeplineasca toate functiile esentiale...

De ce sa pierdeti bani?


Cu metode traditionale invechite, procesul de descimentare poate fi consumator de timp si costisitor, iar rezultatul este incert. Cu WAMkey, timpul Dvs pretios este economisit, deoarece orificiul de intrare in coroana este foarte mic. Prin evitarea taierii totale a coroanei salvati si materialele auxiliare rotative (turbine, contra-unghiuri si freze ...). Si nu uitati ca in multe situatii puteti reutiliza coroana provizoriu sau permanent. Bonus!Cum functioneaza?


In primul rand, gasiti cel mai accesibil loc pe coroană. Scopul este de a estima nivelul aproximativ al interfeței de ciment dintre suprafata ocluzală a stalpului si partea interioară a coroanei protetice.


In al doilea rand, realizati cu freza un orificiu in coroana.

Mariti acest orificiu pana cand puteti vedea stratul de ciment.

Apoi, dupa ce ati verificat dacă fereastra se afla la nivelul cimentului, extindeti orificiul pana ajungeti in centrul bontului coronar.

Extindeti usor gaura in plan orizontal.


In cele din urma, dupa o incercare metodica a celor 3 instrumente (de dimensiuni diferite), introduceti cheia si aplicati o simpla miscare de rotatie pe maner. Coroana este indepartata!

In multe cazuri, va puteti pacali crezand ca WAMkey nu intampina nici o rezistenta; chiar si pacientul nu va fi simti nimic. Deci, urmariti cu atentie si cereti pacientului sa asculte cu atentie ...

In mod convențional, dureaza 1 pana la 3 minute per coroana pentru a efectua toate aceste operatiuni. In anumite cazuri (de exemplu, cand indepartati coroane pe pivoti sau coroane metalo-ceramice), procesul poate dura putin mai mult (cel mult 4 pana la 8 minute).


WAMkey, indepartati coroana inaintea tratamentul de canal!

Incetati sa mai faceti tratamentul endodontic prin coroane. WAMkey va permite sa descimentati coroana in 1 sau 2 minute si, in unele cazuri, in chiar mai putin de un minut. Odata ce coroana este indepartata, aveti un acces mai usor la canal, puteti face o reparare usoara a coroanei si, mai presus de toate, aveti posibilitatea de a pune un diagnostic mai bun, deoarece puteti vizualiza tot ce se afla sub coroana.


Brand
WAM
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Alti vizitatori au fost interesati si de:
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata