WAM'X Intro Kit


WAM
WAMWXP
Cod copiat
2.598,45 lei
Cu TVA
Disponibilitate: in stocLivrare gratuita pentru toate comenzile.
Multiple metode de plata
 • Ramburs - Plata la livrare
 • Online cu card bancar
 • Ordin de plata
 • Serviciu suport clienti: Tel: 0371 700 430

  Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 259 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 259 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 51,80 lei. Detalii


  WAM'X Intro Kit Standard

  Indepartarea pivotilor si a coroanelor Richmond este la fel de usoara ca o joaca de copii!


  Tot ce este necesar este inclus in acest kit:
  • 1 cleste WAM'X;
  • 3 perechi de cleme asortate;
  • 3 perechi de discuri de silicon asortate;
  • pentru taierea fara efort si fara vibratii a metalului si a ceramicii;
  • 1 CD care contine videoclipuri, animatii si explicatii.
  WAMkey_awards_AdS.JPG?1507568422935
  WAMkey_awards_DA2012PP.JPG?1507568433104
  WAMkey_awards_DA2015.png?1507568441732
  WAMkey_awards_DAec.jpg?1507568465502
  WAMkey_awards_DAs.jpg?1507568475658
  WAMkey_awards_Top100_2014.png?1507568486140

  Avantaje!

  SIMPLU

  Uitati de vechile dispozitive complicate si nu mai pierdeti timp pretios cu tehnicile ultimelor secole, cu rezultate aleatorii si interventii chirurgicale inconfortabile. Utilizati Wam'X - singura procedura corecta din punct de vedere tehnic care poate descimenta un pivot fara riscuri pentru radacina, rapid, sigur si fara durere.

  RAPID

  Folosind un principiu mecanic simplu, WAM'X va permite sa indepartati un pivot in 5 pana la 10 minute. Actiunea clemelor genereaza forte care permit disocierea dintre reconstructie si dintele de sprijin, fara a induce nici o durere sau risc pentru pacientul dvs. WAM'X ofera rezultate spectaculoase chiar si pe dintii mobili.

  NEDUREROS

  WAM'X este total atraumatic - fara durere si fara riscuri. Rotirea libera a clemelor permite pivotului sa-si aleaga singur traiectoria de dezinsertie. Acest lucru permite pivotului sa se miste liber iar tensiunile pe radacina sunt mai mici, limitand astfel riscul de fractura. Ca urmare, operatia este absolut nedureroasa pentru pacient.

  ACCES FACIL ORIUNDE

  In anumite situatii (de exemplu reactii apicale pe radacina linguala sau palatinala a dintilor posteriori...), interventia chirurgicala este aproape imposibilă sau imprevizibila. Datorita formei sale compacte, WAM'X va permite un acces facil in orice zona a arcadei ( chiar si pe dintii posteriori) si sa indepartati cu usurinta orice pivot turnat sau coroana Richmond pentru a putea avea acces la canalul ce urmeaza sa fie retratat. Multumesc Wam'X!

  Cum functioneaza?

  Faceti mai multe radiografii preliminare pentru evaluarea situatiei

  Caz de reconstructie prin pivot
  • Creati un canal pe fetele meziale si distale ale reconstructiei coronare. Spre deosebire de vechiul protocol, acest nou procedeu nu necesita frezarea la nivelul jonctiunii corono-radiculare;
  • Prin teste succesive, selectați cea mai mica clema care se poate insera in canalele create anterior;
  • Selectati acum cea mai mica clema capabila sa alunece in jurul bontului. Clema, in mod ideal, ar trebui sa gliseze de-a lungul bontului pana cand aceasta va atinge marginea;
  • Odata selectate, introduceti clemele in cleste;
  • Introduceti clemele montate in cleste, asa cum se observa in imagine;
  • Strangeti manerele clestelui. Atunci cand clema mai mare atinge marginea, clema mai mica incepe sa ridice reconstrucția corono-radiculara de-a lungul axului canalului.
  WAMX_Animation_Fraisage_Fx-moignon_Nvx_protocole_concept_LT.gif?1507548266811
  WAMX_Animation_Assemblage-etriers_Nvx_protocole_concept_LT.gif?1507548278557
  WAMX_Animation_Descellement_Fx-moignon_Nvx_protocole_concept_LT.gif?1507548376368


  Caz coroana Richmond
  • Folosind o freza sau un disc, indepartati partile distale si meziale ale reconstructiei coronare;
  • Creati un sant pe fetele meziale si distale ale reconstructiei coronare reduse.B25;
  • Prin teste succesive, selectați cea mai mica clema care se poate insera in canalele create anterior;
  • Selectati acum cea mai mica clema capabila sa alunece in jurul bontului. Clema, in mod ideal, ar trebui sa gliseze de-a lungul bontului pana cand aceasta va atinge marginea;
  • Odata selectate, introduceti clemele in cleste;
  • Introduceti clemele montate in cleste, asa cum se observa in imagine;
  • Strangeti manerele clestelui. Atunci cand clema mai mare atinge marginea, clema mai mica incepe sa ridice reconstrucția corono-radiculara de-a lungul axului canalului.
  WAMX_Animation_Fraisage_Fx-moignon_Nvx_protocole_concept_LT.gif?1507548266811
  WAMX_Animation_Assemblage-etriers_Nvx_protocole_concept_LT.gif?1507548278557
  WAMX_Animation_Descellement_Fx-moignon_Nvx_protocole_concept_LT.gif?1507548376368


  Protocol conventional
  • Folosind o freza sau un disc, indepartati partile distale si meziale ale reconstructiei coronare;
  • Faceti mai multe radiografii preliminare pentru a localiza aproximativ interfata dintre reconstructia coronara si suprafata ocluzala a radacinii.
  • Frezati progresiv la baza reconstructiei coronare pentru a realiza un spatiu intre reconstructia coronara si suprafața ocluzală a rădăcinii iar astfel puteti localiza treptat pivotul.
  • Aplicati undele ultrasonice la putere maxima, timp de 1 sau 2 minute pe toate fetele pivotului, alternativ, cu si fara pulverizare.
  • Alegeti dimensiunile potrivite ale clemelor si introduceti-le in orificiile corespunzatoare.
  • Mentineti clestele Wam'X liber (inchis) si introduceti usor clemele in spatiul creat anterior intre radacina si reconstructia coronara.
  • Actionati clestele prin strangerea manerelor in timp ce apasati ferm cu degetul pe partea superioara a elementului protetic. Separaraea clemelor va indeparta pivotul. Separarea clemelor va indeparta pivotul.
  wx_fraisage.gif?1507548442841
  wx_ultrasons.gif?1507548471334
  WAMX_insertion_etriers_WXE_LT.gif?1507548495057
  wx_descellement.gif?1507548517777

  WAM'X Intro Kit Standard

  Fisa tehnica

  Brand
  WAM

  Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online DENTOTAL în urmatoarele situaţii:

  • Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site
  • Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator. In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.
  • Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor (doua zile lucratoare). Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

  Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail comenzi@dentotal.ro

  La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : formular_model.

  • Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.
  • Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.
  • Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator pe adresa de mai jos: DENTOTAL PROTECT SRL Warehouse - ILFOV: Chitila, Str. Rasaritului, Nr. 47 E, Eli Park, DC4; Cod postal: 077045.

  Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate de Vanzator.

  Mod de livrare a comenzilor a caror destinatie este in afara Municipiului Bucuresti:

  Comenzile plasate pana in ora 17:00 de luni pana vineri, vor fi expediate de la sediul nostru din Bucuresti in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar cele plasate dupa ora 17:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Din momentul preluarii coletelor, firma de curierat garanteaza livrarea in 24 de ore, oriunde in tara si absolut GRATUIT.

  *Comenzile plasate in weekend vor fi expediate de la sediul nostru in prima zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in urmatoarea zi. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 17:00 vor fi expediate LUNI, in prima zi lucratoare iar livrarea se va face in cursul zilei de MARTI.


  Mod de livrare a comenzilor a caror destinatie este in Municipiul Bucuresti:

  Comenzile plasate de luni pana joi dupa ora 11:00 vor fi expediate si livrate in urmatoarea zi lucratoare.

  Comenzile plasate de luni pana joi pana in ora 11:00 vor fi livrate in decursul aceleiasi zile.

  *Comenzile plasate in weekend vor fi expediate si livrate in prima zi lucratoare. Ex: Comenzile plasate vinerea vor fi expediate si livrate LUNI.

  Livrare in afara tarii

  Pentru livrarile externe, costul livrarii difera in functie de greutatea coletului si de destinatie iar durata livrarii va fi de minim 3-5 zile. Costurile de transport se calculeaza dupa procesarea comenzii, astfel incat sa fie cunoscute greutatea si volumul coletului. In astfel de cazuri, agentii Customer Service va vor sta la dispozitie cu informatii despre livrare si taxe de curierat la numarul de telefon 0722.242.951.

  Cum platesc

  Îți oferim mai multe posibilități pentru achitarea unei comenzi acceptate.

  Alege-o pe cea mai convenabilă:

  Plata online integrala, prin card bancar.

  Plata numerar, prin intermediul curierului sau la showroom DENTOTAL

  Plata prin transfer bancar

  Online plata integrala prin Card Bancar

  • Pentru plata prin card bancar nu se percepe niciun comision.

  • Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).

  • Poti achita prin card bancar din fata calculatorului. Plata se desfasoara in conditii de maxima securitate garantate de platform 3D Secure, platforma in care site-ul DENTOTAL este inrolat.

  Online cu card bancar prin EuPlatesc

  Online cu card bancar prin Netopia-Payments.com

  • Pentru platile cu card bancar prin Netopia Payments, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca DENTOTAL PROTECT SRL.

  • Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

  Online in maxim 6 rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

  Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

  BT 6 rate

  Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul dentotal.ro si beneficiezi de:

  • pana la 6 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

  Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

  Nu ai inca ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

  • In orice unitate Banca Transilvania
  • Online

  BRD 6 rate

  Plateste cu BRD Finance pe site-ul dentotal.ro si beneficiezi de:

  Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

  • Alegi produsele dorite
  • Alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta

  a) Plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

  b) Plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

  c) Pana la 6 RATE fara dobanda pentru orice plata

  Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

  Alpha 6 rate

  Prin card de credit emis de Alpha Bank

  Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

  Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

  Confortabil

  Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

  Convenabil

  Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

  Flexibil

  Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

  Accesibil

  Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

  Transparent

  Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

  Plata numerar prin intermediul curierului

  Poți plăti produsele comandate direct curierului, în momentul livrării lor.
  Nu se va percepe nici un comision suplimentar, valoarea facturii va fi egală cu suma menționată în mesajul de acceptare a comenzii.

  Scadenta facturii se considera a fi:

  • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier

  Plata prin transfer bancar

  Dacă alegi varianta transferului bancar, vei primi un email care va conține toate detaliile necesare plății. Expedierea comenzii se va face dupa încasarea sumei în contul nostru. Trebuie să cunoști următoarele date atunci când vrei să achiți cu OP (ordin de plată):

  Beneficiar: DENTOTAL PROTECT S.R.L.

  Numele Companiei: DENTOTAL PROTECT SRL
  Sediul Social: Bulevardul Mircea Voda 24, Bucuresti, 030667
  Forma Juridica: Societate cu Raspundere Limitata
  CUI: RO6812309
  Nr.Reg.Com:  J40/28774/1994
  Banca: GARANTI BANK
  Cont: RO67UGBI0000652001335RON

  In cazul in care Cumparatorul datoreaza din vina sa plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

  Produse similare


  Transport GRATUIT

  la orice comanda

  Service si garantie

  pentru produse si echipamente


  Calitate premium

  si producatori de top

  Consultanta si suport

  de specialitate

  Puncte de fidelizare

  pentru fiecare comanda efectuata