Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Ochelari de protectie 3M Solus S2001AF

Scrie o recenzie
ART0008691
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 55 punct
Puncte fidelizare: 2 puncte
55.00 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Ochelari protectie stomatologie 3M Solus S2001AF

Noii ochelari protectie de la 3M sunt o revelatie nu numai in industria stomatologica si medicala, ci si automobila, de asamblare, chimica, de constructii, productie alimentara, farmaceutica si electrica deoarece ofera un nivel superior de confort si protejare impotriva elementelor ce mici dimensiuni ce pot patrunde in ochi. 

Produsul Solus de la 3M dispune de brate reglabile ce permit purtatorului sa personalizeze unghiul lentilelor, maximizand astfel eficienta. Privitor la lentilele acestor ochelari de protectie trebuie sa stii faptul ca sunt realizate din policarbonat U6 ce absoarbe 99.9% din razele UVA, UVB si UVC intre 200 - 380 nm. Sunt totodata tratate impotriva aburirii, fiind foarte rezistente la impact, prevenind zgarierea. Puntea nazala asigura un grip excelent in timpul activitatii, impiedicand alunecarea.

Avantaje:

  • Absorb 99.9% din razele UVA si UVB
  • Lentile cu unghiuri reglabile
  • Rezistenta sporita la impact
  • Invelis anti-zgariere si anti-aburire
  • Rama moderna cu design dinamic

Caracteristici:

  • Gama: Solus™
  • Clasa: Premium
  • Material rame: Plastic
  • Culoarea ramelor: Albastru
  • Culorile lentilelor: Transparent


Prezentare:
Bucata

Brand
3M
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Alti vizitatori au fost interesati si de:
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata