OralID (Oral Cancer Screening) KIT - scaner pentru depistarea leziunilor canceroase

10 zile
Pretul in puncte: 5042 punct
Puncte fidelizare: 151 punct
Momentan Indisponibil
9673
OralID (Oral Cancer Screening) KIT - scaner pentru depistarea leziunilor canceroase
6,000.00 RON
(5,042.02 RON fara TVA)
Producator: FORWARD SCIENCE
Pretul in puncte: 5042 punct
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
151 punct
Tehnologie dovedita Tehnologia fluorescenta OralID folosește o lumină albastra, care permite medicilor să identifice din fazele incipiente cancerul oral, leziunile precanceroase precum si alte leziuni anormale, salvand astfel vieți. Fara consumabile Datorita designului...

Informatii Utile

Tehnologie dovedita

Tehnologia fluorescenta OralID folosește o lumină albastra, care permite medicilor să identifice din fazele incipiente cancerul oral, leziunile precanceroase precum si alte leziuni anormale, salvand astfel vieți.

Fara consumabile

Datorita designului sau unic, OralID este unicul dispozitiv de screening oral care va permite examinarea pacienților fara cheltuieli suplimentare pentru alte consumabile.

Usor de folosit

Prin simpla purtare a ochelarilor de protectie din kit si prin apasarea unui buton, medicul poate face diferenta intre celulele sanatoase si anormale, deoarece acesta din urma vor aparea intunecate datorita lipsei de fluorescenta.

Training

Noi credem ca fiecare medic trebuie sa primeasca un training corespunzator la achiziționarea produsului. In acest fel putem fi siguri de implementarea produsului in mod corespunzator si eficient, urmand ca ulterior sa fie utilizat astfel pentru fiecare pacient.

Pret accesibil! Acum putti spune "Nu, multumesc!" echipamentelor scumpe cu costuri aditionale per pacient!

OralID este primul dispozitiv de screening oral, care combina cea mai avansata tehnologie fluorescenta cu lipsa consumabilelor per pacient, intr-un dispozitiv care acum costa jumatate din pretul unor echipamente similare.

Oportunitati venituri suplimentare

Lipsa costurilor/pacient permite medicilor sa stabileasca onorarii mai mici per screening, facilitand astfel acceptarea examenului de catre mai mulți pacienti. Acest lucru, impreuna cu trainingul asigurat, va garanteaza noi oportunitati de venituri suplimentare.

Caracteristici:

- Tehnologie: fluorescenta;

- Sursa de lumina: LED;

- Lungime de unda: albastra (425-460 nm)

- Greutate: 94g;

- Dimensiuni: diametru 24mm/ lungime 125mm;

- Racire; pasiva, fara ventilator;

- Filtru pentru camera: inclus;

- Posibilitate salvare imagini prin fotografiere.

Prezentare:

Lampa OralID + ochelari protectie.

Producator:
FORWARD SCIENCE

fără recenzii

Lasa o recenzie

Lăsă un comentariu

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat