Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Sistem de matrici sectionale Palodent V3 Starter Kit Dentsply Sirona

Scrie o recenzie
ART0004310
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 1815 puncte
Puncte fidelizare: 54 punct
1,814.81 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Sistem de matrici sectionale Palodent V3 Starter Kit Dentsply Sirona

Palodent V3 reprezinta noul sistem de matrici sectionale de la Dentsply, cu care se obtin contacte predictibile si precise, datorita utilizarii unor inele, matrici si pene realizate printr-o tehnologie avansata.

Avantaje:

  • Contacte predictibile ferme
  • Inchidere gingivala ferma
  • Sistem usor de folosit
  • Mai putin timp de lucru, mai putina finisare


Prezentare:

STARTER KIT: 20 matrici - 15 x 5.5 mm, 5 x 4.5 mm, 15 pene - 5 din fiecare marime (mici, medii, mari), 5 protectii inteligente de marime medie care protejeaza dintii adiacenti, 2 inele universale, 1 cleste pentru aplicarea inelului, 1 pensa cu pinten

Brand
Dentsply Sirona
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata